Диана Димитрова ще съди Вергов за клевета

  • 15 март 2023 13:00

  • 3795
  • 6
Диана Димитрова ще съди Вергов за клевета
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета. Това заяви актрисата пред bTV.

Реакцията ѝ идва след официалната позиция на актьора във връзка с обвиненията спрямо него за физическо насилие. В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна.  "Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна", категоричен е актьорът.

Вергов: Не пожелавам на нито един родител да види съобщенията от Диана Димитрова до дъщеря ми

Вчера Диана Димитрова публикува на профила си във "Фейсбук" постановлението на прокуратурата за отказ от образуването на досъдебно производство срещу Юлиан Вергов. 

Софийската районна прокуратура посочва, че „макар и наличието на противоречиви данни за механизма на причиняване на тези наранявания, следва да се приеме, че все пак такива има“, но допълва, че срещу Вергов не може да бъде образувано производство за наранявания, причинени по „хулигански подбуди“. В мотивите за отказ от образуване на досъдебно производство се посочва, че „ако се приеме, че извършител на деянието е Юлиян Вергов, се налага правният извод, че действията му (т.е. по нанесените удари) спрямо Диана Димитрова осъществяват единствено и само правна квалификация на причинена лека телесна повреда. Съгласно чл. 161, ал. 1 НК това престъпление се преследва по реда на частното обвинение с тъжба на пострадалия до съда, поради което Прокуратурата на Република България не е компетентна да образува и води наказателното производство“.

Теодора Павлова
3795 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Иван

2023.03.15 | 13:18

1
таз пуйка да осъди майка си, че я е родила.

2023.03.15 | 13:25

2
Спри са ма ку@рво, пари ли не ти стигат? Има и околовръстно за тая работа.
ВЕРГОВ

2023.03.15 | 13:30

3
АКО ГО НАБАААРААМ , САМОО БООЙ ЗА НЕГООООО ..

2023.03.15 | 14:18

5
Пипни се отзад и ще го набараш, смръдльо недоправен

2023.03.15 | 13:35

4
Не доеб.ани жени колкото щеш

2023.03.15 | 14:19

6
Спрете рекламите на проститутки

Добави коментар

Водещи новини