Прекратяват разследването срещу Юлиан Вергов за побой?

  • 07 март 2023 14:26

  • 4574
  • 5
Прекратяват разследването срещу Юлиан Вергов за побой?
© Nova
Слушай новината Слушай новината

Разследването срещу актьора Юлиан Вергов е пред прекратяване, научи „Телеграф“ от свои източници.

Свидетели твърдят, че актьорът не е ритал колежката си Диана Димитрова. Освен това липсват и доказателства в подкрепа на обвинението.

Димитрова не е представила на разследващите органи документ за медицинско освидетелстване, а само снимки и разказ за случилото се. Според нейните показания през 2017 г. Вергов я е блъснал, след което я изритал с крак в лицето. При разпита на актьора той е отрекъл това. 

Разпитаните трима свидетели обаче също не потвърждават версията на Димитрова и описват съвсем различна ситуация.

Според техните думи актрисата е преследвала актьора, за да разговарят. Влязла след него в гримьорната и започнала да вика. Вергов първоначално само слушал, но след това опитал да изгони колежката си и я избутал навън. Тогава Диана паднала върху столове с дрехи. Според свидетелите това било всичко, което се е случило между двамата. 

Самата Димитрова публикува снимки в социалните мрежи, които е предала и като доказателство. Според направената експертиза на тях действително се вижда, че актрисата има синина и оток, както и променен цвят на кожата на лицето, което се явява лека телесна повреда. Снимките сами по себе си обаче не са доказателство кой и кога може да е причинил това на актрисата, коментират експерти.

Адвокатът на Диана Димитрова: Разследване за побоя не се води

Хипотезата за хулигански подбуди също не издържа, защото самата Димитрова е признала, че с Вергов са имали близки отношения. Освен това тя не е представила медицинско свидетелство и реално няма нищо, което категорично да доказва отправените към актьора обвинения. Това са част от причините, поради които вероятно образуваното досъдебно производство срещу Юлиан Вергов ще бъде прекратено. Диана Димитрова обаче може да води дело от частен характер срещу него. 

Случаят започна миналата година, когато актрисата и художник взриви публичното пространство с новината, че преди 5 г. е пострадала по време на снимки. Според разказа на Димитрова Вергов я блъснал и когато тя паднала на земята, я е изритал в лицето. По думите на Диана самият побой не е бил видян от никого, но минути по-късно всички разбрали за агресията. До момента Вергов не е коментирал публично обвиненията на Димитрова срещу него./show.blitz.bg

Цветелина Кирилова
4574 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
PaulaFox

2023.03.07 | 22:02

5
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Пламен

2023.03.07 | 17:39

4
ПЪЛЕН ПРОВАЛ,ЩЕ СЕ ГУШКА ПАК КОТКАТА.
Иван

2023.03.07 | 16:13

3
Да номера не мина

2023.03.07 | 16:07

2
Какъв напълно неочакван обрат на събитията скъпи дами и господа

2023.03.07 | 15:08

1
Пачавра за психиатрията!

Добави коментар

Водещи новини