Иван Гешев: МС има шанс да реши проблема на хората в с. Пролеша

  • 16 януари 2023 16:25

  • 355
  • 2
Иван Гешев: МС има шанс да реши проблема на хората в с. Пролеша
© Булфото (архив)

Сигурен съм, че Министерски съвет, ако се съгласи с предложението на прокуратурата, може да реши проблема на хората в с. Пролеша. Това написа главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във в Туитър след среща с жителите на селото във връзка с наложените им глоби за неплащане на винетни такси.

„Не е нормално български граждани да дължат стотици хиляди левове заради евентуално бездействие на администрацията“, добави главният прокурор.

Срещата се проведе след подаден сигнал от жителите на селото във връзка с наложените им глоби за неплащане на винетни такси. В сигнала си те посочват, че въпреки решението на Министерски съвет от 28.02.2020 г., че „живущите в с. Пролеша не следва да заплащат винетни такси при пътуване до гр. София по републиканските, обходните и околовръстни пътища, попадащи в границите на населените места“, камери на агенция „Пътна инфраструктура“ са заснемали автомобилите им и са им налагани глоби в продължение на повече от две години, без засегнатите да бъдат уведомени.

Прокуратурата сезира МС заради винетните такси до с. Пролеша

Пред жителите на с. Пролеша главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във бе категоричен, че „прокуратурата ще направи всичко възможно в рамките на своите законови правомощия да защити хората от административния произвол в случай, че такъв бъде установен“.

Последвайте канала на

Владимир Василев
355 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.16 | 18:22

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

2023.01.16 | 16:46

1
От кога стана такъв голям политик,мизернико!!

Добави коментар

Водещи новини