Обвиняемите за грабеж над мъж в с. Септемврийци са с мерки за неотклонение „задържане под стража“

  • 17 декември 2022 09:10

  • 596
  • 1
Обвиняемите за грабеж над мъж в с. Септемврийци са с мерки за неотклонение „задържане под стража“
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

По искане на Районна прокуратура – Монтана, Териториално отделение – Лом, съдът взе мерки за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемите по досъдебно производство за грабеж над мъж.

Тримата извършители на деянието – Л. С. (на 45 години), Н. Н. (на 27 години) и Я. В. (на 31 години), са привлечени към наказателна отговорност за престъпление по чл. 198, ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2 от НК.

В хода на разследването е установено, че през нощта на 13.12.2022 г. 59-годишният С.С. бил нападнат в дома си в с. Септемврийци, област Монтана. На пострадалия били нанесени многобройни удари с юмруци и с лопата в областта на главата, наранявания с ножица по ръцете и отправени заплахи. При грабежа му била отнета парична сума в размер на 650 лева.

Повдигнаха обвинение на мъж, настанил и хранил нелегални мароканци в София

Районен съд - Лом прие доводите на прокурора от Районна прокуратура – Монтана за наличие на обосновано предположение за виновността на обвиняемите. Налице е реална опасност те да извършат друго престъпление.

Определението на съда за мерките за неотклонение може да бъде обжалвано в законоустановен срок пред Окръжен съд – Монтана.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
596 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.17 | 12:07

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини