Иван Гешев разговаря с главните прокурори на Румъния и на Словения

  • 06 декември 2022 17:48

  • 759
  • 1
Иван Гешев разговаря с главните прокурори на Румъния и на Словения
© ПРБ
Слушай новината Слушай новината

Днес, 6 декември 2022 г., главните прокурори на Румъния и България - Габриела Скутеа и Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във, проведоха двустранна среща след края на Международната конференция „STOP HATE SPEECH“, съобщиха от пресцентъра на ПРБ.  

Основна темите на разговора бяха правомощията на двете прокуратури при разследване на организирани престъпни групи и корупционни престъпления, както и мерките, които всяка от двете съседни държави предприема във връзка с актуалните предизвикателства в региона. 

Иван Гешев разговаря с главния прокурор на Литва

Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във изказа специална благодарност на Габриела Скутеа за съдействието й по бързия трансфер на автобусите със съпруги и деца на украински прокурори и съдебни служители от Одеса и региона, които през м. март 2022 г. бяха настанени в база на Прокуратурата на Република България. Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във и румънският му колега Габриела Скутеа отбелязаха и положителния ефект от работещия механизъм за обмен на информация, включително и по конкретни разследвания, в наказателноправното сътрудничество.  

Главният прокурор на Република България Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във проведе работна среща и с главния прокурор на Република Словения. Тя се проведе в Съдебната палата в София. По време на разговора бяха обсъдени въпроси, свързани с взаимодействието между българската и словенската прокуратура,  осъществявано в духа на професионализъм и обща ангажираност на  институциите в борбата с трансграничната престъпност и прилагането на ефективни средства за нейното предотвратяване и преследване. И двете страни изразиха взаимно задоволство от доброто сътрудничество и постигнатото до момента.  

Главният прокурор на Република Словения Драго Шкета е в София по покана на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във за участие в Международната конференция  „STOP HATE SPEECH“.

Филип Епитропов
759 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бичето

2022.12.06 | 18:11

1
ей, КАСКЕТ БАЙ-СТАВРИ ТЕ ЧАКА

Добави коментар

Водещи новини