Повдигнаха обвинения на мъжа, ударил с кола полицаите на АМ Тракия

  • 27 ноември 2022 20:50

  • 1992
  • 2
Повдигнаха обвинения на мъжа, ударил с кола полицаите на АМ Тракия
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Прокуратурата повдигна обвинение на шофьора, ударил патрулка на АМ "Тракия". Това предаде Дарик.

Инцидентът стана на 26 ноември.

Седемдесет и четири годишен мъж блъсна полицейска кола край Пазарджик.

Двама служители на реда бяха ранени.

Състоянието на единия пострадал полицай е критично. 35-годишният мъж е с опасност за живота в в университетската болница “Св. Георги” в Пловдив. Другият полицай, който е на 42 години, е в стабилно състояние, с рана на главата.

Следственият оглед, продължил близо 5 часа сочи, че патрулната кола е съпровождала специализираната машина за полагане на пътна маркировка. След тях е имало товарен автомобил - тип стрелка, която била видима от далеч. Самата патрулка също е била с включена сигнализация.


Незнайно защо, 74-годишният шофьор на автомобила е подминал стрелката и се е върнал в затворената изпреварваща лента, където блъска патрулката.

Катастрофа с ранени полицаи предизвика огромна тапа на АМ Тракия

Мъжът е задържан за 72 часа. Наказанието, което грози шофьора, причинил катастрофата, е до 3 години затвор и глоба от 5000 лв.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1992 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анти кучераст

2022.11.28 | 08:13

2
Народ за който уличните помияри са по важни от живота и здравето на децата няма как да не се затрие. Българкатя масово е ялова и предпочита да си дава парите за кучета вместо деца. На запад и в САЩ уличните помияри се умъртвяват, у нас се пускат обратно за да тероризират хората. Харчат се народни пари за приюти, лекарства и въобще за добруването на помиярите. Дори Румъния започна да ги трепе. В Гърция къдетонвърлува същата малоумна програма, почти никой не дава пари за помиярите. България е пълна с душевно болни и тариакри които ги смучат. Бой до посиране за кучерастите. Да се убиват с като в ислямска държава. Те са песоглавци- псета в човешки облик.
PaulaFox

2022.11.27 | 21:18

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини