Волен Сидеров осъди бившия министър на отбраната Николай Ненчев

  • 11 ноември 2022 15:59

  • 2749
  • 2
Волен Сидеров осъди бившия министър на отбраната Николай Ненчев
© Колаж: Novini.bg/bulphoto

"Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ме осъди! Нарекъл съм го национален предател - не се отричам от думите си!". Това написа в профила си във Фейсбук бившият военен министър Николай Ненчев от кабинета "Борисов 2".

"Получил сърцебиене, високо кръвно и щял да умре от притеснение! Има решение на ВКС - ще го изпълня!", допълни той.

СГС оправда Николай Ненчев, той обяви: Атаките срещу мен идват от Русия

"Ще трябва да му платя присъдената сума от 4 000 лева! И ще го направя - уважавам решенията на съда! Ако е истински русофил, предлагам да приеме да му платя 4000 лева в рубли по курс към датата на произнасяне на присъдата ми, че съм го нарекъл "национален предател"!", обяснява бившият военен министър.

"НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ Е! Да ме съди пак! И да уточни, в рубли или в евро иска да му плащам!", завършва публикацията си Ненчев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2749 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кремълският Чикатило

2022.11.12 | 12:10

1
❤️Здравейте) Казвам се Вова, на 72 години съм, но се пиша на 70) Гей секс модел 40+) Обичам да събирам руZките земи) Моля, оценете усилията ми за световен мир на ➤ kremlin.ru
цър-вул

2023.01.31 | 12:09

2
ДЕИЛЕН МАЛОУМНИК СИ ТИ, А НЕ.....???? СОРОСОИДНО ПАЧАВРО ДУХАЙ БАЛОНА НА ПАМПЕРСА БАЙДАН И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ДРУГО!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини