Затвор за мъж, ограбил възрастна жена в търговищко село

  • 21 октомври 2022 18:13

  • 587
  • 1
Затвор за мъж, ограбил възрастна жена в търговищко село
© Unsplash
Слушай новината Слушай новината

По обвинение на Районната прокуратура в Търговище 43-годишен мъж от село Градец, привлечен към наказателна отговорност за грабеж на златни накити, извършен след употреба на сила и заплаха, бе осъден ефективно с „лишаване от свобода“ за три години. На подсъдимия се определя първоначален „строг режим“ за изтърпяване на наказанието, информират от Апелативната прокуратура във Варна. 

На 23 юни т.г. К.Г. ограбил 78-годишна самотноживееща жена от търговищкото село Божурка, използвайки сила. Успял да вземе противозаконно златни накити и мобилен телефон, собственост на пострадалата. 

К.Г. е известен на органите на МВР и прокуратурата, той е осъждан, като към момента е обвиняем по друго досъдебно производство на Районната прокуратура в Търговище.

Оставиха за постоянно в ареста 29-годишния мъж, обвинен за грабеж и побой на възрастни хора в мъглижкото с. Ветрен

В началото на август, когато Районният съд в Търговище наложи на мъжа най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Одобреното от Търговищкия районен съд споразумение е със силата на присъда и е окончателно.

Константин Тодоров
587 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.21 | 18:55

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини