Пияният полицай, блъснал патрулка, остава в ареста

  • 18 октомври 2022 11:33

  • 2388
  • 2
Пияният полицай, блъснал патрулка, остава в ареста
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Софийският градски съд потвърди определението на Софийски районен съд, с което на полицая Владимир Владимиров е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Това съобщиха от съда.

Според експертизата по делото, той е шофирал с 2,45 промила в кръвта, но не и с наркотици.

Дрогиран полицай удари патрулка пред столично районно

Съдът прие, че ако обвиняемият бъде пуснат от ареста, има опасност да повлияе на наказателното производство и на свидетелите. Има данни за завишена обществена опасност, освен това длъжностното му качество налага по-големи изисквания към въздържане от подобен тип прояви.

Съдът отбеляза и опита на обвиняемия да напусне местопрестъплението, както и да възпрепятства установяването на обективната истина като друго лице поеме отговорност.

Определението е окончателно и не подлежи на жалба и протест.

Теодора Павлова
2388 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.18 | 12:06

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Сърбеца

2022.10.18 | 12:03

1
И кво значи не е бил друсан така ли…. Хахаха ква жалка държава, сега ще го узкарат и невинен, че понеже не бил на работа седнал да пие, но от районното го извикали извънредно и затова карал пиян, понеже официално не е на работа, служебният дълг го зове в същото време и ще се размине с няква глоба и уволнение…

Добави коментар

Водещи новини