Задържаха в ареста добричлия, заловен с над 90 грама кокаин

  • 14 октомври 2022 12:00

  • 595
  • 1
Задържаха в ареста добричлия, заловен с над 90 грама кокаин
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Петдесет и един годишен добричлия е задържан под стража и привлечен като обвиняем за държане с цел разпространение на над 90 грама кокаин, съобщават от Апелативна прокуратура - Варна. Мъжът остава в ареста, след като съдът в Добрич уважи искането на Окръжната прокуратура.

Той е добре известен на органите на реда в Добрич. Осъждан е пет пъти, включително за разпространение на наркотици. Безработен е и няма източник на постоянни доходи, уточняват от прокуратурата. 

Мъжът е задържан на 11 октомври тази година, когато при обиск в него са намерени 93,32 грама кокаин. Под надзора на Окръжна прокуратура - Добрич ще продължи работата по доказване и документиране на извършеното престъпление. Решението на съда за задържането под стража може да бъде обжалвано пред въззивна инстанция.

В Добрич заловиха стари познайници с наркотици

Това е вторият случай на задържан с кокаин гражданин на Добрич през настоящата година, след като на 17 януари в жилището на 49-годишен мъж бяха открити 56 грама от същия наркотик. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
595 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.14 | 16:54

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини