Прокурорската колегия на ВСС освободи Мария Павлова от длъжност

  • 08 август 2022 12:18

  • 2328
  • 2
Прокурорската колегия на ВСС освободи Мария Павлова от длъжност
© Булфото (архив)

С пълно единодушие Прокурорската колегия на ВСС освободи Мария Павлова от заеманата длъжност следовател в Специализирания отдел на Националната следствена служба.

Поводът е встъпването й в длъжност като зам.-министър на правосъдието, предаде БНР.

Павлова е била служебен министър на правосъдието в кабинета на Огнян Герджиков и зам.-министър в кабинета, оглавяван от Стефан Янев.

Преназначиха съдиите от двете закрити спецсъдилища

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2328 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2022.08.08 | 13:15

1
Ето какво печелите, ако се отровите/ваксинирате: шанс да умрете веднага от тромбози и инфаркти; мутирали ДНК клетки, които започват да произвеждат шипов протеин; разбита имунна система и органи вследствие на действието на шиповия протеин; предаване на мутациите и уврежданията на бъдещите поколения чрез генетично унаследяване; бавна и мъчителна смърт от всякакви болести заради разбитата ви имунна система. Вие, Дами и Господа, де факто развивате СПИН без да ви го казват. Затова, ако огледате внимателно ваксинираните, ще забележите физически деформации по лицата им и непрекъснатото им боледуване от нещо. Отровите/ваксините в тялото им никога не спират да действат, докато не пукнат. Хайде сега, отивайте и се ваксинирайте, ако ви стиска.

2022.08.08 | 14:06

2
Ааааа

Добави коментар

Водещи новини