СГС ще гледа исканията за претърсване домовете на Борисов, Арнаудова и Горанов

  • 21 март 2022 07:13

  • 691
  • 7
СГС ще гледа исканията за претърсване домовете на Борисов, Арнаудова и Горанов
© Булфото (архив)

Очаква се днес Софийският градски съд да разгледа исканията за одобрение по процедурата, свързана с претърсванията в домовете на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва и Севделина Арнаудова.

Всичко по темата:
Арестът на Бойко Борисов 229

Арестите в четвъртък вечер бяха извършени от МВР по неотложност и съответно тогава не е имало разрешение на съдия за претърсванията на домовете на тримата.

Документите бяха входирани в петък след 16:30 часа, което, според правилата на съда, означава, че ще бъдат разгледани в следващия работен ден.

Снощи в ефира на NOVA темата коментира и началникът на кабинета „Петков” Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и. По думите й сега прокуратурата има шанс да влезе в ролята си на държавен обвинител, който защитава интересите на българските граждани, а не на определени политически фигури.

„Прокуратурата изнесе даден кръг данни и обстоятелства, но в същото време много удобно пропусна да отбележи, че има данни, сведения от лицето Божков, за това как Божков си тръгва с пари от бившите управляващи. Не е носил само пури, а и парични средства”, каза Бориславова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
691 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
✌Mapия Цънцapoвa✌

2022.03.21 | 13:35

6
ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи. ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват. В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: uni.su/kC8Np7 ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP рекетирал бизнесмени по поръчка? Aнгел Kънев движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: uni.su/Oq0t9K ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: uni.su/ja5z9q ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: uni.su/2vqo0V ☞СГП обича Taтaр-Цигaн-Доган безпределно и безвъзмездно!: uni.su/mclxHW ☞$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: uni.su/hwjaJd ☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: uni.su/nfmi5H ☞Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Кът няма риба, и рака е риба: uni.su/DidS60 ☞Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: uni.su/mzuJNo ☞ДC-зaдkyлиcиeтo дa нe e пoлyдялo, чe дa смeни Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв c иcтинckи, нeoбвъpзaн-нeзaвиcим-пpokypop, чe нaли тoгaвa тoй-нoвият-пpokypop щe пpaти цялaтa дc-милициoнepo-пacминa в тpyдoви лaгepи дoживoт, и щe им koнфиckyвa пaритe и имoтитe, а kаkви ли cтpашни тaйни kpият швeйцapckитe бaнkи, и зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ!: uni.su/JSbCD8
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.03.21 | 13:35

7
☞ЛИHЧ, KYPШYM И БECИЛO за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: uni.su/EihcCK ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX ☞Oлигapxичeн kpъг oт xилядa пpecтъпни жидoвckи и цигaнckи ceмeйни-kлaнa e yзopпиpaл влacттa и kaпитaлитe в милициoнepckия Koнцлaгep-Бългapия и e нaд зakoнa и дъpжaвaтa!: uni.su/UPj35i ☞Toвa e oлигapxиятa, koятo пpитeжaвa peaлнaтa пoлитичecka и иkoнoмичecka влacт в Цигaниcтaн-БГ.: uni.su/NRz1hx ☞Ядpoто й нaбpoява 200 ceмeйни-kлaнa, a okoлo тях има пoнe oщe двe нивa - втopo нивo oт 300 ceмeйни-kлaнa, нa виcokoпocтaвeни мeниджъpи и пpoфecиoнaлиcти и 500 ceмeйни-kлaнa oт мyтpeнckaтa фacaдa нa oлигapxиятa.: uni.su/rEdFqz ☞Ядpoтo нa oлигapxиятa cи paздaдe pecypcитe cлeд 1989 г. ☞B мнoзинcтвoтo cи oлигapcитe имaт oтчeтлив пpoизxoд oт ДC и cтpykтyритe нa бившия AБпФK-милиционepcko-диkтaтopckи peжим.: uni.su/h9z0FA ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞

2022.03.21 | 09:31

2
Нещо не разбрах Ленчето. Как ако Божков е бил изнудван то си тръгва с пари от Борисов? Според Лена "има данни, сведения от лицето Божков, за това как Божков си тръгва с пари от бившите управляващи". ??!!??

2022.03.21 | 09:48

5
Боко раздава яко пари даги отървът.
КОГА НАЙ ПОСЛЕ МВР

2022.03.21 | 07:28

1
ЩЕ АРЕСТУВАТ РАШКОВ ЗА 20 ТЕ МУ ИМОТА дАМИ И гОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ?

2022.03.21 | 09:47

4
Ще му арестуват уя на майкати у потката.На топли.

2022.03.21 | 09:44

3
...ДА СЕ ЗАВЪРНЕШ В БАНКЯНСКАТА КЪЩА, ВЛАСТТА ТИ МУТРЕНСКА КОГА УГАСНЕ, И КОЙ ТЕ ВИДИ - ДА МУ СЕ ПОВРЪЩА, И ДА МУ ИДЕ С НЕЩО ДА ТЕ ПРАСНЕ... ДА ТИ ТЕЖИ НАРОДНАТА УМОРА ОТ ТВОЙТЕ КРАЖБИ И ОТ ТВОЙТЕ ГАВРИ. И ДА ПОЕМЕШ ПЪТЯ КЪМ ЗАТВОРА... И ВСИЧКО ДА РАЗКАЖЕШ НА БАЙ СТАВРИ...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини