ВКП с последна информация за проверката по списъка с 19-те имена на Кирил Петков

  • 23 февруари 2022 10:12

  • 3222
  • 4
ВКП с последна информация за проверката по списъка с 19-те имена на Кирил Петков
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Информация за извършвана от ВКП проверка по предоставен от министър-председателя Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически списък с имена на 19 лица. 

В хода на водена проверка по реда на чл. 145 ЗСВ относно предоставени от министър-председателя Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически медийни публикации, свързани с 19 лица, Върховна касационна прокуратура уведомява, че на 22.02.2022г. са постъпили изисканите материали и от Централно управление на НАП в обем от 7 страници.

За последващите действия в хода на проверката, както и за резултатите от нея, българската общественост ще бъде своевременно информирана.

МВР прати на Върховната касационна прокуратура списъка с 19-те имена на Кирил Петков

 

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3222 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.02.23 | 13:37

4
Копейкин Рублев.Няма държава в света с паметници на Русия. Само у нас има празник на 23 февруари.Костадинов от Възраждане излизат на протест в сряда.Да се почитат и славят чужди герои на Деня на армията е Ден на Червената армия и на 9-ти май на Съветската армия.По времето на Живков Деня на Октомврийската революция беше официален празник и почивен ден.Задължителни манифестации пред Мавзолея на другата мумия Георги Димитров героя от Лайпцигския процес за пожара на Райхстага.Той не беше в Берлин по време на пожара.Заловен е полуголия 24-годишен нидерландски комунист Маринус Ван дер Любе.Счупил е прозореца да влезе в парламента.Признава, че е сам и това да послужи за знак за всеобщо въстание и бунт срещу Хитлер.По време на II Световна война с Хитлер има най-големия геноцоцид с изтреблението на комунисти,евреи и Съпротивата в Европа. 30.01 1933 г.лидерът на национал-социалистите Адолф Хитлер става канцлер, без да разполага с мнозинство в Райхстага парламента в Берлин.Наредил е да се запали сградата
Пхахахаха

2022.02.23 | 13:20

3
В момента, в който каскета изфръкне от прокypатурата, а тоя момент наближава, ВНЕЗАПНО ще се окаже, че има тонове материал :)
Хи хи

2022.02.23 | 12:36

2
Спецов само толкова ли можа да измисли :)

2022.02.23 | 11:24

1
Днешното правителство- комунисти дойдоха на власт с ЛЪЖА и благодарение на финансовата подкрепа на мафиоти избягали от закона в държавата! Румен Радев про руски настроен избран с манипулации с машинен вот загуби комисионна от сделката Грипен...яхна протеста 2021 организиран от криминалния контингент...Кирил Петков син на окръжен на БКП изнесъл в Канадска банка през Австрия близо 160 млн долара в началото на 90те..Асен Василев фалира фирма в Великобритания....Корнелия Нинова...опитна в източването на фирми в началото на 90те ...всичко започна преди 2-3 години когато Българското правосъдие подгони Цв.Василев и Васил Божков ..закрилниците и финансови магнати, които подпомагат БСП през годините ....и започнаха с компромати и откровени ЛЪЖИ ...снимки ....вили в чужбина и се стигна до канибализъм ....сега стана ли ви ясно уважаеми кой Ви управлява в момента ....МАФИЯТА !!!!!

Добави коментар

Водещи новини