Иван Гешев проведе работна среща с прокурори и следователи от Апелативен район-Варна

  • 30 септември 2021 15:12

  • 469
  • 2
Иван Гешев проведе работна среща с прокурори и следователи от Апелативен район-Варна
© ПРБ

Главният прокурор на Република България Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във проведе днес, 30.09.2021 г., работна среща с прокурори и следователи от Апелативен район-Варна, която се състоя в Учебния център в гр. Бяла.

В хода на разговорите бяха обсъдени работата на магистратите в апелативния район и изпълнението на приоритетите на прокуратурата, както и взаимодействието на институциите в противодействието на престъпността. Обсъдена бе и медийната политика на прокуратурата за информиране на обществеността посредством изявления на нейни официални представители и в защита на интересите на българските граждани. 

Гешев: Никой не ме е карал да ставам главен прокурор насила

Акцент в разговорите бе организацията по противодействие на престъпленията, свързани с предстоящите избори и необходимостта от активни действия за недопускане нарушения на политическите права на гражданите, съобщиха от пресцентъра на ПРБ.

Филип Епитропов
469 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Mitaka

2021.09.30 | 15:19

1
ДАВАЙ ГЕШЕВ, НА ЕСЕН ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ И РАДЕВ ПО ЗАТВОРИТЕ..Някой да е чул нещо за Черепа....Цв.Василев....Баневи....Стайкови...Арабаджиеви...Бобокови....откакто е диктатурата на Румен Радев????????
12 години

2021.09.30 | 17:38

2
Най бедна,най корумпирана,112 своб.медии,работещи бедни за тази диктатура ли говориш

Добави коментар

Водещи новини