Гешев проведе работни срещи с магистрати от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура-Бургас

  • 14 юни 2021 16:01

  • 172
  • 3
Гешев проведе работни срещи с магистрати от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура-Бургас
© ПРБ

Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във проведе днес, 14.06.2021 г., работна среща с прокурори и следователи от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура-Бургас, съобщиха от пресцентъра на ПРБ.

В хода на разговорите бяха обсъдени спецификите на апелативния район и характерните престъпления против собствеността, престъпленията срещу стопанството, свързаните с наркотици, незаконното пресичане на границата, миграцията, данъчните и корупционни престъпления.

Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във обсъди с колегите си и специфичното за региона увеличение на противообществените прояви през летните месеци, водещо и до значителна натовареност на прокуратурата и разследващите органи, както и необходимостта от кратки срокове за провеждане на разследванията. 

Гешев се срещна с магистрати и съдебни служители от Апелативен район-Велико Търново

Главният прокурор посети и Териториално отделение-Айтос, и Териториално отделение-Карнобат към Районна прокуратура-Бургас и разговаря с работещите там прокурори и съдебни служители.

Срещите са част от обиколката на главния прокурор в петте апелативни района на страната.

Novini.bg
172 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Узунов

2021.06.14 | 17:02

3
Я кажи ми, грипенче ле бяло, отде идеш, де си ми летяло? Не видя ли бащини ми двори и не чу ли майка да говори: „Що ли прави мойто чедо мило, с чужди хора, краден хляб делило?“ Ти кажи й, грипенче че ле бяло, жив и здрав че тук си ме видяло. И носи от мене много здраве. До затвора, мъничко остана. Наближава в село да се върна, да се върна - бай Ставри да прегърн

2021.06.14 | 16:45

2
ПОДСЪДИМИЯ СЪВЕТНИК НА РАДЕВ УЗУНОВ, ПОЛУЧАВА ПЛИК С ПОДКУП ОТ МИТНИЧАР. В РЕСТОРАНТ, ОСТАВЯТ НА 5 МЕТРА ОТ ТЯХ ТЕЛЕФОНИТЕ СИ И НА МАСАТА НЕ СИ ГОВОРЯТ А СИ ПИШАТ БЕЛЕЖКИ. СЛЕД КАТО ТЕЛЕФОНА ЗВЪНВА, ОТИВА ДО ТЕЛЕФОНА ВЗЕМА ГО И ЗАПОЧВА ДА ЧЕТЕ ОТ НАПИСАНАТА БЕЛЕЖКА...СЛЕД ТОВА ТРЪГВА С ТЕЖКИЯ ПЛИК, ПОГЛЕЖДА КАКВО ИМА ВЪТРЕ И ВИДИМО ДОВОЛЕН НАПУСКА РЕСТОРАНТА...ВЕДНАГА ОСТАВКА ЗА РАДЕВ .

2021.06.14 | 16:44

1
Кьовеши получи папка от Гешев с документи и на есен Радево-Божковото правителство, начело с Радев по затворите.

Добави коментар

Водещи новини