Освободиха от ареста касиера, инсценирал обира в Разлог

  • 01 юни 2021 18:58

  • 1022
  • 2
Освободиха от ареста касиера, инсценирал обира в Разлог
© Булфото архив

Пуснаха от ареста касиера от Разлог, който вчера инсценира обир в разплащателен офис за сметки.

Наблюдаващият прокурор е преценил, че не са събрани достатъчно доказателства по случая, затова на този етап няма да повдига обвинение срещу Васил Татарски, предаде БНТ.

Обир в офис за плащане на битови сметки в Разлог, полиция блокира изходите на града

30-годишният мъж беше освободен от ареста късния следобед днес. Той вдигна на крак полицията в Разлог през вчерашния ден след като подаде сигнал за въоръжен грабеж в офиса, в който работи. След продължили няколко часа разпити, признал, че е излъгал и сам е инсценирал кражбата на около 5 000 лева заради натрупани дългове.

Тази сутрин офисът беше отворен, а клиентите се обслужваха от собственика. Той заяви, че не е знаел за финансовите проблеми и дългове на служителя, който е и негов братовчед.

"Не съм слушал да е имал някакви сериозни финансови затруднения. Ние сме малък град по принцип, хората се знаят, но не съм имал информация за него, че е склонен към хазарт. Досега нямахме никакви проблеми, ние работим от скоро, от около месец, не е имало никакви проблеми. Не знам, ако се окаже вярно това, което излиза по телевизията ще си понесе отговорността, каза собственикът на офиса", коментира собственикът на офиса за плащане на битов сметки в Разлог.

Мая Йорданова
1022 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ashleymfmta

2021.06.02 | 14:45

2
М­л­­а­­­д­­а­­­ ­м­о­­­к­р­­­а­­­ ­­у­­ч­е­­­н­и­­ч­к­­а­­­ ­­­ч­у­­­к­а­­ ­­ ­­­W­ ­W­ ­­­W­­ ­­­.­ ­­B­­ ­­G­­­ ­­1­ ­­­7­­ ­.­­­ ­­C­­ ­­­L­ ­U­­­ ­­­B
XXX

2021.06.01 | 20:10

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

Добави коментар

Водещи новини