Рецидивист, изнасилил брутално жена в Девня, отива в затвора

  • 05 март 2021 11:47

  • 1792
  • 6
Рецидивист, изнасилил брутално жена в Девня, отива в затвора
© Pixabay

22-годишният К.Б., предаден на съд от Териториално отделение – Девня при Районната прокуратура във Варна за извършено брутално изнасилване и блудство с млада жена, в условията на опасен рецидив, бе осъден на 6 години лишаване от свобода, съобщиха от АП-Варна.

Мъжът призна всички факти и обстоятелства в обвинителния акт и заяви, че желае делото срещу него да се гледа при условията на съкратено съдебно следствие с цел получаване на наказание, намалено с една трета. Така състав на Девненския районен съд, след като редуцира наказанието с оглед на съкратената процедура, определи присъда в размер общо на 6 години лишаване от свобода, при строг режим. 

Закопчаха баща, изнасилвал системно 13-годишната си дъщеря

На 2 март миналата година 21-годишният К.Б. бил пуснат в домашен отпуск от управата на варненския затвор, където изтърпявал поредната си присъда за грабеж в съучастие. 

В нощта на 6 срещу 7 март той попаднал в компания в дома на своя позната от Девня. Там била и пострадалата 32-годишна жена. След употреба на алкохол възникнал скандал. Разправията била потушена от полицейски екип, дошъл на място по сигнал. Малко след това пострадалата си тръгнала от дома на познатата си. С нея излязъл и лишеният от свобода 21-годишен мъж. 

В двора на бившата професионална гимназия по химия в Девня подсъдимият изнасилил жената брутално, извършил и блудствени действия с нея, като през цялото време й нанасял удари по лицето и цялото тяло. След това зарязал жертвата си в двора на училището. Жената потърсила помощ в къща, близо до изоставената гимназия.

Затворник изнасили брутално жена

Дошлият полицейски екип я намерил в тежко състояние – дезориентирана и обезобразена.

Първоначално пострадалата премълчала част от случилото се с нея, тъй като се страхувала от своя насилник. По-късно, пред полицаите, жената разказала всичко, като последвалите медицински прегледи потвърдили, че е станала жертва на изнасилване.

Присъдата на Девненския районен съд подлежи на обжалване пред Окръжния съд във Варна.

Вижте и това видео от нашия архив:

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1792 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Saraha17

2021.04.10 | 03:56

6
­­В­­­и­­­ж­т­­е­ ­­м­­­о­­я­т­а­­ ­­т­­и­й­­н­­­ ­­п­у­­т­­­к­­а­­ ­-­ ­­W­W­W­­­.­B­­­G­­1­­7­­­.­­­C­­L­­U­­­B­­
Fredy

2021.03.06 | 02:33

5
Абе,още ли има хора нормални да живеят в Територията??? Баси!
Искра Ризовазаз

2021.03.05 | 12:35

4
За такива престъпления,наказанията трябва да са по тежки.Такава присъда е гавра с пострадалия.

2021.03.05 | 12:08

3
Н е за вяраване, а можеше да направи политическа кариера.
1

2021.03.05 | 11:45

2
Само 6 години???? Щом е рецидивист изобщо не трябва да има дело по съкратената процедура и намаляване на присъдата с една трета ......
1

2021.03.05 | 11:45

1
Само 6 години???? Щом е рецидивист изобщо не трябва да има дело по съкратената процедура и намаляване на присъдата с една трета ......

Добави коментар

Водещи новини