Прокуратурата в Пловдив поиска арест за мъж, обвинен за подпомагане на мигранти

  • 29 януари 2021 15:07

  • 264
  • 1
Прокуратурата в Пловдив поиска арест за мъж, обвинен за подпомагане на мигранти
© Булфото (архив)

Районна прокуратура - Пловдив внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняем за подпомагане на граждани на Сирия да преминат незаконно през страната, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

52-годишният М.Г. е обвинен за това, че на 26 януари 2021 г. в с. Черничево е транспортирал 9 граждани на Сирия, между които 11-годишно момче, да преминат незаконно през страната. Както и за това, че противозаконно е попречил на полицейски служители, да изпълнят задълженията си.

Обвиняемият е управлявал лек автомобил, в който са пътували 9 граждани на Сирия, без документи. Той не се подчинил на полицейско разпореждане да спре за проверка, след което последвало преследване и той е бил издирен. Чужденците са били открити край язовир до с. Черничево и са настанени в миграционен център.

Заловиха нелегални сирийци в камион на ГКПП "Дунав мост"

Разследването по случая продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
264 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ANTIFA

2021.01.29 | 19:34

1
ГЕШЕВ ЗАЩО д-р Иван Димитров НЕ Е ВЪВ ЗАТВОРА СЪС ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА СЛЕД КАТО ВЕЧЕ Е ДОКАЗАНО ЧЕ Е УБИЛ НАЙ ХЛАДНОКРЪВНО ЧРЕЗ СТРЕЛБА ВЪВ ГРЪБ БЯГАЩИЯТ ЗА ДА СЕ СПАСИ ОТ ДОКТОРА ФАШИСТ ЖОРО ДЖИВИЗОВ ГЕШЕВ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА МНОГО ХОРА НЕ ВЯРВАТ ВЪВ ТОВА НО СЛЕД ВРЕМЕ СЕ УБЕЖДАВАТ ЧЕ Е ТАКА И ТИ СЪЩО ЩЕ СЕ УБЕДИШ Е ТАКА

Добави коментар

Водещи новини