Мъж е предаден на съд за незаконно влизане в чуждо жилище в с. Долно Церовене

  • 18 ноември 2020 20:06

  • 487
  • 0
Мъж е предаден на съд за незаконно влизане в чуждо жилище в с. Долно Церовене
© Pixabay

Обвиняем е предаден на съд за незаконно влизане в чуждо жилище в с. Долно Церовене в област Монтана. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. Районна прокуратура – Лом е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Г.Г. за извършено от него престъпление по чл. 170, ал. 2, вр.ал. 1 от НК.

В късните часове на 08 декември 2019 г. обвиняемият Г. бил в заведение с приятелска компания. След полунощ решили да отидат до Т.Т. в с. Долно Церовене, за да поискат от него алкохол. Влезли в двора на чуждия имот, наближили къщата и започнали да чукат по прозорците и вратата.

Стопанинът чул шума и се насочил към входната врата. Междувременно обвиняемият я блъснал, в резултат на което тя се отворила и ударила Т.
Счупило се и стъклото на прозореца на вратата. Г.Г. влязъл в жилището и започнал да търси алкохол. След като нищо не открил, тръгнал, придружен от приятелите си. Пострадалият Т. подал сигнал на телефон за спешни повиквания 112. Били му причинени травматични увреждания – хематоми и рани на челото и в областта на дясната китка.

Предстои делото да продължи в съда.

Последвайте канала на

Novini.bg
487 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини