Потърпевши от ЧСИ са внесли сигнал до прокуратурата срещу Лозан Панов и висши магистрати

  • 08 ноември 2020 15:53

  • 3100
  • 4
Потърпевши от ЧСИ са внесли сигнал до прокуратурата срещу Лозан Панов и висши магистрати
© Булфото (архив) - Лозан Панов

Потърпевши от частните съдебни изпълнители са внесли сигнал до прокуратурата срещу председателя на Върховния касационен съд Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет, председателя на Софийския районен съд Александър Ангелов, председателя на Софийския градски съд Алексей Трифонов и главния инспектор в Инспектората към Висшия съдебен съвет Теодора Точкова.

Това съобщи на пресконференция в Националния пресклуб на БТА инж. Ивайло Илиев - председател на ГД "Покана за доброволно изпълнение" и член на УС на "Сдружение на потърпевшите от ЧСИ и съдебната система - Солидарност".

ВСС отложи обсъждането на казусите "Гешев" и "Евродоклад"

Сигналът е от 6 ноември 2020 г. и е във връзка с неприключването на хиляди дела по вина на съда, както и за възпрепятстването на правото на защита на набедените за длъжници в България.
Ивайло Илиев посочи, че от "Солидарност" са получили писмо от председателя на ВКС Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет по Закона за достъп до обществена информация. По думите му, в писмото се изнасят неистини и затова е дал Панов на прокуратурата.

Депутатите подкрепиха омбудсмана срещу свръхправомощията на ЧСИ

Илиев твърди, че в СГС още от 2009 г. съществува незаконен архив, т.нар. тъмна стая, в която се съхраняват над 100 хиляди дела, които не са приключени по вина на съда, не са издавани съдебни актове, не са издавани съобщения за връчване на тези съдебни актове, а изпълнителните листи са напуснали кориците на делото незаконно.

Той информира, че Комисията по петициите на Европейския парламент ще разгледа на 10 ноември доклада за прилагането на заповедното производство в България, изготвен във връзка с мисията на същата комисия у нас в края на февруари. Според Илиев има пълно изкривяване на информацията, която е подадена от българските институции до Комисията по петициите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3100 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.11.08 | 17:01

4
Тоя проскубания пуяк до кога ще е там,а не на топло?
К. У. Р за БСП

2020.11.08 | 16:52

3
Аз съм Лозан Панов, световноизвестната болшевишка к.урва! Другарят решетников лично ми заповяда да саботирам Проку.ратурата и държавата когато, където и както мога! Аз си върша работата отлично! ДругарЕ от БСП-ДПС-ДС, не бойте се! Докато аз съм шеф на червения съд НЯМА да има НИТО един осъден другар!

2020.11.08 | 16:22

2
Едва ли е идея на ГЕРБ. Корупцията сред съдиите е много висока.Не ГЕРБ превърна за пари Съдебната палата във вертеп, а Лозан Панов.След това падение Панов няма право да говори за какъвто и да е морал, Хр. Иванов -също.

2020.11.08 | 16:17

1
НЕДОСЕГАЕМИТЕ НАГЛЕЦИ В ДЪРЖАВАТА!

Добави коментар

Водещи новини