Ясен Тодоров: Изваждането на Прокуратурата от съдебната власт ще е грандиозна грешка

„Изваждането на Прокуратурата от съдебната власт ще е грандиозна грешка“, Това обяви следователят и бивш член на ВСС - Ясен Тодоров в предаването "Офанзива" по канал 3.

"Мястото на Прокуратурата е при съдебната власт", категоричен бе той.

Над 50 процента е избирателната активност за изборите на член на ВСС

Във връзка с организирания протест срещу избора на нов член на Съвета, Ясен Тодоров каза, че не е изненадан или притеснен от този факт, защото припомня, че подобни действия са се превърнали в традиция от същата група хора, която протестираше още при избора на Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

„Състоянието на съдебната система е такова, каквото е състоянието на цялата държава. Съдии и прокурори работят идеално. Има си проблеми, както във всяка една държава в Европа. Има върху какво да се работи, но не бива да сме прекалено самокритични“, каза още Тодоров по отношение очаквания доклад на Европа за върховенството на закона във всички страни-членки на Европейския съюз.

Коментари

  1. 2020.09.26 | 18:42
    НЯМА НУЖДА ДА СЕ ОТКРИВА ТОПЛАТА ВОДА. ПРОСТО ПОГЛЕД, КАК Е УСТРОЕНА ГЕРМАНИЯ - ВОДЕЩА ПРАВОВА, СОЦИАЛНА И ИКОНОМИЧИЕСКИ НОМЕР ЕДНО В ЕВРОПА
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет