Помощник-юристът на ФБР обучава наши прокурори и следователи

Експерти от САЩ предадоха урок по разследване на българските разследващи органи. Това стана ясно от съобщение на Американското посолство у нас във фейсбук.

"Вчера нашият постоянен юридически съветник Джесика Ким и помощник-юристът на ФБР Дъстин Оверби проведоха първото от поредица обучения за активни онлайн разследвания, електронни доказателства и киберпрестъпления за Националната следствена служба на България", уведомиха от посолството.

Посолството на Русия в България отговори на поредния шпионски скандал

Акцент в презентациите е бил поставен върху начините, по които разследващи и прокурори трябва да работят заедно за успешното разследване и изправяне пред съд, както и важността на международното правно сътрудничество между България и Съединените щати.

Коментари

  1. 2020.09.25 | 00:03
    ще ги учи....
  2. 2020.09.24 | 11:36
    Да това ще помогне да ловим още по-вече руски шпиони, които които се интересуват от отбраната ни, а се оказва, че отбрана няма. Целия свят знае, че България има 18 генерали, 10 полковници, 5 майори и 3 редници. Освен това България притежава 1 самолет, 1 танк, 1 БТР, 10 оръдия и 12 джипа. Тази информация е супер секретна и не я казвайте на никого, особено ако се усъмните, че той е руски шпионин.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет