Иван Гешев обсъди с магистрати от Окръжна прокуратура-София борбата с престъпността

Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във се срещна с магистрати от Окръжна прокуратура-София, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Днес, 13.08.2020 г.,  главният прокурор на Република България Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във и заместниците му при Върховната касационна прокуратура Даниела Машева и Красимира Филипова участваха в работно съвещание с магистратите от Окръжна прокуратура –София  в Съдебната палата.

Гешев обсъди със столични прокурори зачестилите политически атаки срещу независимостта на съдебната власт

Срещата е поредната, която главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във провежда с магистрати от петте апелативни района на страната.

Сред темите, коментирани по време на работното съвещание, бяха изпълнението на заложените цели до края на годината и ангажиментите на прокуратурата по противодействие на конвенционалната престъпност, условията на работа на магистратите, както и зачестилите политически атаки срещу независимостта на съдебната власт.

Коментари

 1. 2020.08.17 | 09:10
  Всеки трябва да бъде подчинен на законите. Това се отнася и за каскета които се самозабравя от властта си.
 2. 2020.08.17 | 09:10
  Всеки трябва да бъде подчинен на законите. Това се отнася и за каскета които се самозабравя от властта си.
 3. 2020.08.17 | 08:40
  Италия, Румъния и България искаха да съдят наркотрафиканта Брендо. Италянците го арестуваха и трябваше да го съдят. Но българската корумпирана система го изисква от Италия за да го съдят първо в България. Но вместо съд престъпника е на свобода и дори иска да прави разширение на хотела си. Нищо чудно този престъпник корумпираните да го предложат за президент на страната. Подобни лучаи в България са стотици. Затова хората от различни партий са на протести в страната и по света. Хората не искат мутри да управляват държавата. Тези който не осъждат престъпниците са за линчуване, понеже никой няма доверие на съдебната система.
 4. 2020.08.17 | 08:24
  Защо не коментира бездействието на държавата за грабежа КТБ, за олигарсите които ни ги върна интерпол. Тези престъпници трябва да са отдавна в затвора. Тези който не ги вкараха в затвора трябва те да са в затвора и да им се конфискува имуществото.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет