Иван Гешев прие административните ръководители на Окръжните прокуратури от Апелативен район

Днес, 06.08.2020 г., главният прокурор на Република България Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във прие административните ръководители на окръжните прокуратури от Апелативен район - Пловдив.

В работното съвещание участваха и заместниците на главния прокурор -Даниела Машева, Десислава Пиронева, Красимира Филипова и Борислав Сарафов, както и новият административен ръководител на АП-Пловдив Тодор Деянов.

Иван Гешев връчи актовете за встъпване в длъжност на новите ръководители на АП-Пловдив и Военно-апелативна прокуратура

Акцент в срещата бе поставен върху изпълнението на заложените цели до края на годината и ангажиментите на прокуратурата по противодействие на т.нар. "битова престъпност".

Срещата е поредната, която главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във провежда с магистрати от петте апелативни района на страната, съобщават от пресцентъра на Прокуратурата на Република България.

Коментари

 1. 2020.08.06 | 23:31
  Колко сте ЖАЛКИ тези хора имат задачата да си вършат работата да правят разследвания и акции срещи мафията и корупцията и ТАМАН нещата почват да вървят и да има арестувани ПОЛЕТИЦИ олигарси и не сте доволни не разбираме ние нормалните хора ....ПРОКОРАТУРАТА си върше работата и има не доволни и партии БСП ПРЕЗИДЕНСТВО АРЕСТУВАХА СЪВЕТНИК ОООФФФ ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРИВАТ ТАКИВА СЛУЧАИ ДАЖ ДА НЕ СЕ РАСЛЕДВА НАЛИ Е НА ПРЕЗИДЕНТАТ ИЛИ СПОНСОР НА БСП ЕЕЕЕЕ НЕ ВИ ЛИ Е МАЛКО НЕ УДОБНО ТАКА И КАКТО ВИНАГИ МАНИПОЛАЦИИ И ТОЙ НАРОДА Е ПРОС
 2. 2020.08.06 | 21:47
  Каскет оставка.Бг нете иска.
 3. 2020.08.06 | 19:37
  ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ЛИ? АМИ ИЗГЛЕДАЙТЕ "ВСИЧКО Е ЛЮБОВ " ДА ВИДИДИТЕ ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА КОМУНИСТИТЕ! НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА, КЪДЕТО ВСЕ ОЩЕ Е ОСТАНЪЛ КОМУНИЗМА СЕ КРЕПИ ЕДИНСТВЕННО НА ТЕРОР НАД СОБСТВЕННИЯ НАРОД! НА НАС МНОЗИНСТВОТО, ТОВА НЕ НИ ХАРЕСВА И НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕМ!
 4. 2020.08.06 | 18:39
  абе ,тоя нали беше наредил да се провери приватизацията???? направи си ефтиния пр и всичко се потули.
 5. 2020.08.06 | 18:38
  а, тоя не гони ли магалите по селата да симулира дейност???? тиквата ходи по магистралите да ги инспектира, а каскета ходи по селата да се бори с битовата престъпност. голяма борба пада, но не съм чул някой да е влязал в затвора.
 6. 2020.08.06 | 18:30
  ТАЛИБАНА ПРЕСТЪПНИК И ПОСМЕШИЩЕ ГЕШЕФФФ???????!!!!!!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет