Дрогираният шофьор, прегазил два пъти жена в Самоков, остава в ареста

Състав на Софийски Апелативен съд не уважи искането на Виктор Делигълъбов да му бъде променена мярката за неотклонение в по-лека, предаде репортер на Novini.bg.

Припомняме, той е обвинен за причиняване на телесна повреда при пътно-транспортно произшествие след употреба на наркотични вещества. Според обвинението на 12 юни 2020 той прегазва 49-годишна жена с джипа си в Самоков, като минава през нея два пъти и впоследствие твърди, че не е разбрал, че я е прегазил. Пострадалата жена все още е в тежко състояние.

Върнаха в ареста дрогирания шофьор, прегазил два пъти жена в Самоков

След като чу страните по делото, Апелативният съд взе решение, че има обосновано предположение за извършване на престъплението, в което е обвинен Делигълъбов. Това показва и изготвената техническа експертиза, от която става ясно, че парктрониците на автомобила са работили. Съдът също така прецени, че има опасност обвиняемият да се укрие, ако мярката му бъде смекчена. От справките е видно, че лицето пребивава в Кралство Нидерландия, а също така веднага след инцидента е напуснал местопроизшествието.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет