Досъдебно производство е образувано по случая с пребитото от майка си момиченце в Перник

  • 20 юли 2020 10:20

  • 3001
  • 2
Досъдебно производство е образувано по случая с пребитото от майка си момиченце в Перник
© Pixabay

Започнато е досъдебно производство по чл. 131 ал.1 т.4 за причиняване на телесна повреда на малолетно лице по повод публикувания клип с насилие в Перник, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.

Родителите на малтретираното дете са задържани за 24 часа в полицейския арест в Перник. Момичето е под 48-часова полицейска закрила и е настанено в социален дом.

Брутално насилие: Майка качи клип как пребива малкото си дете

Снощи в МВР е постъпил сигнал за проявена жестокост към малко дете. Видеоклипът с насилие над детето е бил публикуван в социалните мрежи. Незабавно на адреса на майката бил изпратен полицейски патрул.

Униформените са отвели 32-годишната майка и 3-годишната й дъщеря в районното управление, където с тях са започнали работа служители на "Детска педагогическа стая".

Бащата на битото в Перник момиченце е задържан. Сачева коментира тежкото посегателство

Издирват се близки на детето. Ако такива бъдат намерени и са съгласни да полагат грижи за малкото момиче, то ще бъде настанено при тях. В противен случай ще се търси приемно семейство, за да може детето да бъде в близка до семейната среда.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3001 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.07.20 | 13:41

2
Когато бях дете,моята майка ме биеше за лоша оценка с метален прът,с който се нанизваше пердето.Баща ми ми пък ме насиняваше от шамари.Бях облечена и нахранена най- добре между двцата с които играех,но майка ми и баща ми нито веднъж не ме прегърнаха и целунаха.Съпругът ми също е бит много като дете,от което е започнал да заеква.Същия модел приложихме на сина си,който днес е много успешен мъж ,работещ в международна фирма.Сега,като сме стари,и виждам колко е дистанциран от нас и той и дъщеря ни,осъзнавам колко грешно в било това.Добре,че техните деца не се отглеждат по нашия модел.Затова ,мили млади родители,възпитавайте децата в ненасилие,защото много ще страдате и ще е късно.

2020.07.20 | 13:27

1
Преди години пътувах в трамвай двойка.На една от спирките се качи баба с внуче.Тази жена се зъбеше и дърпаше зверски детето.То не правеше нищо,беше толкова свито и уплашено,гледаше я в очите и не знаеше как да реагира.Никой не се намеси,включително и моя милост.Не знам защо,но и до ден днешен си спомням уплашения и разплакан поглед на детето и се коря ,че останах безучасна към тази изродка.

Добави коментар

Водещи новини