Специализираният съд върна в ареста Маринела Арабаджиева

  • 16 юли 2020 14:33

  • 4366
  • 63
Специализираният съд върна в ареста Маринела Арабаджиева
© Булфото (архив)

Специализираният съд е излязъл с решение на 15 юли за повторно задържане на бизнес дамата Маринела Арабаджиева, след като в края на май бе решено тя да бъде освободена незабавно от ареста.

В продължение на месец и половина подсъдимата е била под домашен арест в жилището ѝ, което не е напускала, т.е. не е нарушила по никакъв начин мярката.

Спецпрокуратурата протестира пускането на Маринела Арабаджиева под домашен арест

Прокуратурата изразява съмнение, че Арабаджиева може да се укрие или извърши престъпление. Мотивът за повторното задържане е неоснователен и адвокатите  ѝ да определят действията срещу нея като репресия и нарушаване на човешките права.

„Това решение е в противоречие със закона и конституцията, защото мярката за неотклонение е само, ако има опасност лицето за се укрие или да извърши престъпление. В противоречие и с всички принципи, не обслужва процеса, а очевидно обслужва друга цел“, коментира за БТВ Ина Лулчева, адвокат на Арабаджиева.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4366 63

Свързани новини

Коментари 63

Добави коментар

2020.07.16 | 15:10

6
Има нов клип с Тиквата. Напишете в youtube "На гости у баце."

2020.07.17 | 11:37

63
Има и нов клип на майка ти и сестра ти, бесепарските разпоретини, как го лапат на отбивката за турски тирове при Харманли! трийсетоина резняци им го втъкват в зачервениете отверстия на смени, просто бесепарско копеле!
Клара Пенчева

2020.07.16 | 18:19

62
До кога ще разиграват тоя театър с престъпниците, които ги наричат олигарси. Ще ги издоят с повече пари и ще ги пуснат. Същото както направиха като не осъдиха Брендо. Господ да осъди тези които не осъждат престъпниците.
wtf!?!?!??!

2020.07.16 | 16:50

61
дреме ми, че скапаните лайкове не бачкат!
wtf!?!?!??!

2020.07.16 | 16:50

60
баси потната селянка, баси елита........
ГЕШЕВ ,Ч.Е.Т.Е.Ш. ЛИ ? Ч.Е.Т.И- Ч.Е.Т.И

2020.07.16 | 15:49

47
А кво стана с ВЪЛЧО бе ? Къде е Ветко Арабаджиев ? Защо големият им син ВЛАДО АРАБАДЖИЕВ който и.з.в.ъ.р.ш.в.а хиляди данъчни п.р.е.с.т.ъ.п.л.е.н.и.я. .в Пловдив чрез з.а.в.е.д.е.н.и.ят.а. си които п.о.с.т.а.в.е.н.и. лица му п.е.р.а.т парите не е на скамейката ? Къде са осъдителните п.р.и.с.ъ.д.и на АРАБАДЖИЕВИ? СТАЙКОВЦИ?БЕНЧОВЦИ ? Какво се случва с ОЛИГАРХА Домусчиев ? Олигарсите престъпници ДИНЕВИ ? Какво става с КОЙ ?? Какво става с ония д.е.т.о разпределя п.о.р.ц.и.и.т.е ,,,,о.р.г.а.ни.з.а.т.о.р.а. на т.е.р.о.р.и.с.т.и.ч.н.а.т.а. г.р.у.п.и.р.о.в.к.а ДПС ? Кво става с Гриша Ганчев ? Какво с е случва със свинаря ГЕРГОВ ? Какво става със цялата престъпна група на БСП ? на НДСВ ? Какво се случва с к.р.а.д.л.а.т.а Шулева,Масларова и м.а.д.р.и.т.с.ки.я крадец ? Какво стана с основния р.а.з.б.и.в.а.ч на България КОСТОВ ? Какво стана с ония с чекмеджетата с кюлчетата и милионите евра тулуп,?? Мога да продължа до УТРЕ ,,,,,КВО СТАВА КАСКЕТ ??? СПИШ ЛИ
Аз

2020.07.16 | 16:29

59
най хубавия коментар всички политици които по време на незабравимия прехот и до ден днешен с корупция и схеми уграбват дьржавата им е време на всички тях

2020.07.16 | 16:20

56
Ближи си памперса.И.Д.И.О.Т под наем при Кире контрабандата
ГЕШЕВ ,Ч.Е.Т.Е.Ш. ЛИ ? Ч.Е.Т.И- Ч.Е.Т.И

2020.07.16 | 15:47

45
А кво стана с ВЪЛЧО бе ? Къде е Ветко Арабаджиев ? Защо големият им син ВЛАДО АРАБАДЖИЕВ който извършва хиляди данъчни п.р.е.с.т.ъ.п.л.е.н.и.я. .в Пловдив чрез заведенията си които поставени лица му перат парите не е на скамейката ? Къде са осъдителните п.р.и.с.ъ.д.и на АРАБАДЖИЕВИ? СТАЙКОВЦИ?БЕНЧОВЦИ ? Какво се случва с ОЛИГАРХА Домусчиев ? Олигарсите престъпници ДИНЕВИ ? Какво става с КОЙ ?? Какво става с ония д.е.т.о разпределя п.о.р.ц.и.и.т.е ,,,,о.р.г.а.ни.з.а.т.о.р.а. на т.е.р.о.р.и.с.т.и.ч.н.а.т.а. групировка ДПС ? Кво става с Гриша Ганчев ? Какво с е случва със свинаря ГЕРГОВ ? Какво става със цялата престъпна група на БСП ? на НДСВ ? Какво се случва с крадлата Шулева,Масларова и м.а.д.р.и.т.с.ки.я крадец ? Какво стана с основния р.а.з.б.и.в.а.ч на България КОСТОВ ? Какво стана с ония с чекмеджетата с кюлчетата и милионите евра тулуп,?? Мога да продължа до УТРЕ ,,,,,КВО СТАВА КАСКЕТ ??? СПИШ ЛИ

2020.07.16 | 16:23

58
Ближи си ПАМПЕРСА. И.Д.И.О.Т под наем при Кире контрабандата
ГЕШЕВ ,Ч.Е.Т.Е.Ш. ЛИ ? Ч.Е.Т.И- Ч.Е.Т.И

2020.07.16 | 15:50

49
А кво стана с ВЪЛЧО бе ? Къде е Ветко Арабаджиев ? Защо големият им син ВЛАДО АРАБАДЖИЕВ който и.з.в.ъ.р.ш.в.а хиляди данъчни п.р.е.с.т.ъ.п.л.е.н.и.я. .в Пловдив чрез з.а.в.е.д.е.н.и.ят.а. си които п.о.с.т.а.в.е.н.и. лица му п.е.р.а.т парите не е на скамейката ? Къде са о.с.ъ.д.и.т.е.л.н.и.т.е... п.р.и.с.ъ.д.и на АРАБАДЖИЕВИ? СТАЙКОВЦИ?БЕНЧОВЦИ ? Какво се случва с ОЛИГАРХА Домусчиев ? Олигарсите престъпници ДИНЕВИ ? Какво става с КОЙ ?? Какво става с ония д.е.т.о ....р.а.з.п.р.е.д.е.л.я..... п.о.р.ц.и.и.т.е ,,,,о.р.г.а.ни.з.а.т.о.р.а. на т.е.р.о.р.и.с.т.и.ч.н.а.т.а. г.р.у.п.и.р.о.в.к.а ДПС ? Кво става с Гриша Ганчев ? Какво с е случва със с.в.и.н.а.р.я ГЕРГОВ ? Какво става със цялата п.р.е.с.т.ъ.пн.а. група на БСП ? на НДСВ ? Какво се случва с к.р.а.д.л.а.т.а Шулева,Масларова и м.а.д.р.и.т.с.ки.я крадец ? Какво стана с основния р.а.з.б.и.в.а.ч на България КОСТОВ ? Какво стана с ония с чекмеджетата с кюлчетата и милионите евра тулуп,?? Мога да продължа до УТРЕ ,,,,,КВО СТАВА КАСКЕТ ??? СПИШ ЛИ

2020.07.16 | 16:22

57
Ближи си ПАМПЕРСА. И.Д.И.О.Т под наем при Кире контрабандата
Oh, mama

2020.07.16 | 16:09

55
Tam, tam i e miastoto na taia cervena k.urva! Ima da lapa mrsanite pishki na nadziratelite!
А

2020.07.16 | 15:57

54
НАЛИ ПОМНИТЕ НАРКОМАНА ,КОЙТО БЛЪСНА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ...? А...ТАКА ...! РАДЕЕЕФ В СЪЩИЯ ДЕН КАЗА ................“ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ ...И ВСЕКИ Е ЗАПЛАШЕН ОТ БЕЗЗАКОНИЕТО ..“.........И ПОСЛЕ ДВА ЧАСА ПО КЪСНО ...,КАТО СЕ РАЗБРА ,ЧЕ НАРКОМАНА Е НА МИНЮ СТАЙКОВ РОДНИНА , РАДЕЕЕЕФФФ ПОВЕЧЕ И ДУМА НЕ КАЗА ......ЗА “ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ ..“....ЗАЩОТО СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ И НАРКОМАНА СЕ ОКАЗАХА ХОРА НА БСП И МИНЮ СТАЙКОВ .. Х АХ АХХ....БОГ ДА ПРОСТИ МИЛЕН !
ЕЙ

2020.07.16 | 15:56

53
ЧЕРВЕН ТРОЛ ...НЕ ПИШИ ДИВЕРСИИ ...ВСИЧКИ СА В КАУША ...БЕЗ БЕНЧО ...ЩОТ ИМАЛ ШИПОВЕ ....НО Е НЕГО ЩЕ ГО ВКАРАТ В КАУША .............ЕХЕЕ ...ТРОЛЕЕЕ....ТИ ЗА СТАЙКОВИ ЛИ ТЪ БООЛИИ...А...!

Добави коментар

Водещи новини