Данаил Кирилов участва в Съвет "Правосъдие", посветен на коронавируса

  • 06 април 2020 13:30

  • 332
  • 0
Данаил Кирилов участва в Съвет "Правосъдие", посветен на коронавируса
© Булфото

Министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. участва в неформална видеоконференция на министрите на правосъдието на ЕС, съобщиха от пресцентъра на правосъдното ведомство.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32980

Целта на конференцията е подобряване на координацията в областта на правосъдието в условията на разпространението на COVID-19.

Данаил Кирилов свиква заседание на ВСС заради случайното разпределение на дела

Очаква се министрите от държавите членки да обменят информация и да представят вижданията си по въведените мерки по отношение на функционирането на съдебната система, промените в начина на работа на трансграничното съдебно сътрудничество, спирането на срокове в съдебни производства, изпълнението на наказания лишаване от свобода в затворите предвид опасността от заразата от COVID-19, както и административните и наказателни санкции за неспазване на ограниченията, наложени от държавните органи.

Ще бъдат обсъдени и други необходими действия в областта на правосъдието на европейско равнище в контекста на пандемията от COVID-19.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Радина Лазарова
332 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини