Съдят 63-годишен за блудствени действия с малолетни момичета

Окръжна прокуратура – Монтана е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу С.А. (на 63 години) за извършено от него престъпление по чл. 149, ал. 5, вр. ал. 1 от НК.

Обвиняемият С.А. работи по предпенсионна програма към кметство в едно от селата в област Монтана. През деня на 19.06.2019 г. мъжът приближил вървящо по улица единадесетгодишно момиче и го прегърнал. След това извършил спрямо малолетното дете блудствени действия без съвкупление. Ученичката го отблъснала и споделила за случилото се на братовчедка си.

Излязъл от затвора преди месец влиза в ареста за блудство

По-късно същия ден възрастният мъж, с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, извършил блудствени действия и спрямо друго момиче на десетгодишна възраст. Дал на детето един лев и го предупредил да не казва на родителите си за случилото се. Пострадалата успяла да избута ръцете му, прибрала се вкъщи и се оплакала на близките се от действията на обвиняемия.

Мъж блудства с момиченце на 9 години в шуменско село

За случилото се била сигнализирана полицията и започнало разследване. Предстои наказателното производство срещу С.А. да продължи в съда, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет