Гешев призова медиите да отразяват обективно работата на прокуратурата

  • 05 февруари 2020 16:35

  • 593
  • 2
Гешев призова медиите да отразяват обективно работата на прокуратурата
© Пресцентър Прокуратура

Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във ще представи приоритетите на прокуратурата на работна среща тази вечер с Франс Тимерманс, изпълнителен вицепрезидент на Европейската комисия (ЕК). Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във ще запознае г-н Тимерманс с последните действия на прокуратурата в борбата с корупцията, организираната и битовата престъпност, съобщиха от държавното обвинение.

В неформален разговор с журналисти и блогъри, проведен в Европейския парламент, Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във отбеляза, че българската прокуратура и занапред ще разчита на добро сътрудничество с европейските институции. Главният прокурор подчерта заслугата на г-н Тимерманс за приключването на Механизма за сътрудничество и проверка (МСП), но отбеляза, че отговорностите на страната не приключват с отпадането на мониторинга.

В Брюксел Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във призова представителите на медиите да отразяват обективно работата на прокуратурата и със съжаление констатира големия брой фалшиви новини, които се разпространяват по адрес на прокуратурата. Главният прокурор коментира още, че прокуратурата има намеренията да води активен диалог с европейските институции, за да се преустанови практиката на едностранчиво представяне на действителността в държавата.

Гешев от Брюксел: Русия пази Цветан Василев в Сърбия

"Не може в европейските институции да се чува само гласът на хора, които пишат доноси. Това е стар манталитет, който е рецидив от комунистическото минало, когато пишехме до Съветския съюз, за да се издигне, сега се пише до Европейската комисия", коментира главният прокурор.

В Брюксел Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във проведе работна среща с членове на Европейския парламент (ЕП) от България.

В рамките на посещението в ЕП главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във проведе среща и с Хуан Фернандо Лопес Агилар, председател на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи.

 

Novini.bg
593 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.02.05 | 19:47

2

Обективна чиска на конкоренция

...

2020.02.05 | 19:06

1

Погледът на Гешев "Добре че тоя не знае за моите далавери..."

Добави коментар

Водещи новини