Семейство съди училище заради смъртта на детето им

  • 17 декември 2019 08:15

  • 6179
  • 1
© Нова телевизия

Семейство от Славяново съди местното училище, след като детето почина по време на учебната дейност преди две години и половина. 14-годишният Радослав издъхна, след като бе пребит от негов съученик. Впоследствие насилникът беше осъден, но условно. Родителите на Радослав продължават да се борят за справедливост. Във вторник е първото заседание в Окръжния съд в Плевен.

И учителката, и директорката имат вина. Преподавателката излъга, че Радо е пил енергийна напитка и е получил епилепсия. И двете все още работят, но в други училища. На видеозаписите се вижда, че синът ни е починал по време на час, а не в междучасие. В кабинета е имало и други деца, които може би ще бъдат извикани в съда. Подали сме иск за обезщетение на стойност 240 000 лв., заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Бисер Димитров, баща на починалото момче.

БЛС оповестява информацията си за смъртта на 3-годишното момче

Често виждаме момчето, което преби до смърт сина ни. Гледа ни толкова нагло. Едва се сдържаме, каза Елка Драгомирова, майка на убитото дете.

Последвайте канала на

Novini.bg
6179 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.12.18 | 05:05

1

Преди да са започнали коментари от рода на "това е заради Америка", само да имате предвид, че най- младият затворник в САЩ осъден на доживотен затвор без замяна е бил на 13, когато извършва убийство на друго дете. Правете си сметката какво е правосъдие и какво е справедливост.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини