Младен Маринов с подробности за барикадиралия се в ''Овча купел'' мъж

Съкратеното следствие имаше за цел да спести ресурс, да намали следствието и да се придобие една по-бърза присъда. Трябва да има възможност съдът да преценява дали да се прилага съкратеното следствие. Сега тази мярка се налага автоматично. Това заяви министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, в предаването “Неделята на Нова”.

“Когато има лишаване от живот, тогава няма пълна справедливост, няма как да се върнат нещата. Не бих коментирал решение на български съд. Длъжността ми е такава”, каза още той по темата за предсрочното освобождаване на убиеца Джок Полфрийман.

“Полфрийман се намира в дома в Бусманци, защото няма документи. След като Австралия издаде документи той ще се прибере”, допълни МВР шефът.

"Киберсигурността изисква една постоянна грижда. Някой фирми дори не са разбрали, че са изнудвани. Външни фирми са казвали, ето ние можем да проникнем, плащайте си. Тези фирми са мислели, че плащат за защита, а не киберрекет", разри вътрешният министър.

"Към момента не предприемаме действия по проникване в жилището на барикадиралия се в ''Овча купел'' мъж, тъй като няма данни той да застрашава чужд или собствения си живот. Този човек е с психически отклонения. Той разговаряше с близките си цяла нощ. Имаше разговори и психолог на МВР. Към този момент не е изведен, колегите се грижат той да не избяга от жилището си без да бъде видян", завърши Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

Коментари

 1. 2019.09.22 | 19:16

  Точния адрес на Полфрийман няма ли да ни кажеш и кога точно ще са готови документите

  1. 2019.09.22 | 19:19

   като жертва ли ми го предлагаш ве мръснен полицеийски рицедивист?

 2. 2019.09.22 | 18:59

  Толкова си евтин, които ви хвани и рекетира хората, с този клошар пожарникаря, запалиха всичко докато показвате че сте жертва, смешници

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет