Учител по физическо е осъден на 8 г. затвор за блудство

Учител по физическо възпитание в Русе бе осъден на 8 години лишаване от свобода за блудствени действия и сексуални контакти с деца, ненавършили 14 години.

Това е първото подобно дело, което трябваше да разгледа и реши състав на Окръжен съд - Русе, и след година и половина процес днес бе произнесена присъдата – 8 години лишаване от свобода за 45-годишния Ивайло Александров, който в продължение на повече от 4 години е извършвал блудствени действия и сексуални контакти с деца, ненавършили 14 години. До разкриването на това продължаващо престъпление се стига, след като родители подават сигнал до директора на училището, силно притеснени от това, което се случва с дъщеря им. Едно от потърпевшите момичета дори е направило опит за самоубийство, информира БНР.

,,Прокуратурата ще обжалва и двете оправдателни основания. Те на практика водят до много по-тежко наказание – от 5 до 20 години – и ние затова сме поискали наказание от 14 години, защото е малко над средата, която предвижда затвора, с оглед отегчаваща отговорността обстоятелство, с оглед обществената опасност на извършеното'', обяви прокурорът по делото Николай Николов и обясни, че по време на производството се е наложило отново да се разпитват момичетата, което допълнително ги е травмирало.

Коментари

 1. 2020.01.14 | 13:05

  E tozi ciganin li e ? Ne sa li samo ciganite prestapnicite v BG.TE SA VINOVNI ZA ZAMARSENIAT VAZDUH ,TE SA VINOVNI ZA OTJRADNATITE FONDOWE,KIRUPCII, KONFLKTI NA INTERESI ,IZMAMI ,PRANE NA PARI I VSICHKO OSTANAL GFENOCID KIITO TRASKA DARJAWATA .

 2. 2019.06.24 | 14:58

  да се кастрира

 3. 2019.06.24 | 14:38

  В панделата ще му сцепят гьота и до една година ще се обеси гадината !

 4. 2019.06.24 | 14:17

  Един даскал по физическо не блудства ли с цяла България 10 години :D

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет