ВКП разпореди проверка на къщите за гости на семейството на Елена Йончева

  • 23 април 2019 17:00

  • 6888
  • 51
ВКП разпореди проверка на къщите за гости на семейството на Елена Йончева
© БСП (архив)

Върховна касационна прокуратура се самосезира по повод публикация в електронния сайт ПИК със заглавие „Сензационно разследване на Пик: Семейството на Елена Йончева с три къщи на морето. Усвоени 400 000 лева европари.

Това се казва в съобщение от пресцентъра на ВКП, което публикуваме без редакторска намеса.

"Данните, съдържащи се в публикацията сочат на евентуално извършено престъпление по чл. 248 а ал.3 от НК по повод изградени къщи за гости по проект по мярка 311 „Разнообразяване към неземеделски дейности“ по Програма за развитие на селските райони /ПРСР/ 2007 – 2013 г., финансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, но същите са недостатъчни, поради което се налага извършване на проверка от ГДНП.

Ще бъде извършена документална проверка на проекта, като на място служители на ГДНП ще извършат и проверка дали къщите за гости се ползват по предназначение. Ще се изискат заверени копия от регистри за настанените туристи за български и чужди граждани, от документацията за регистриране и категоризиране на обектите, информация за заплатените туристически данъци за пренощували туристи. Ще се изискат от съответното РУ на МВР по местонахождение на къщите за гости справки за постъпилите регистрационни карти за нощували туристи. Ще се провери дали вписаните в регистрите гости действително са посетили проверяваните къщи за гости.

Определен е едномесечен срок за извършване на проверката".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6888 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар

2019.04.23 | 20:36

48

През 2011 е Борисов и министър на земеделието е Мирослав Найденов те назначават шеф на фонд земеделие и те дават парите по различни програми

2019.04.24 | 00:23

51

Трябва да си много неграмотен за да кажеш че министъра на земеделието и министър-председателя дават парите по европрограмите. А на Мирослав Найденов му скроиха шапката след като разкри далаверата на Моника и Сергей Станишеви с Хохегер.За сведение австриеца беше осъден ефективно в Австрия,а Станишев си купи пост в Европарламента и в ПЕС. Те такава е антикорупционната борба на комунягите.

Партийната изповед на комунистката, Елена Йончева

2019.04.23 | 23:21

50

Аз нямам 3 къщи, а - само 3 къщурки. Те не се отдават на гости, а - аз си ги пазя за имотния албум. Накрая, те се водят като европейски инвестиции, но всъщност аз съм си ги купила с моите спестявания чрез моя къртовски труд! Рапорт даден.

Умник Гюро

2019.04.23 | 22:41

49

Йончева за къщите: "Извинявайте, но аз не знам кой ми сра в гащите."

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ"

2019.04.23 | 20:17

47

ЧУМА КРАСТАВА ТВА ДАНЕ ТИ Е ИРАК ДА ХОДИШ ДА СЕ (Е.Б.Е.Ш) С ОПЕРАТОРО И СТАНИШЕВ ДА ТИ ПРЕКРИВА БАКИИТЕ ЗА КРАЖБИТЕ КОИТО СЪТВОРИ С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ОТ КТБ .
МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я.

650

2019.04.23 | 19:51

46

Купувайте грипените че да спрат
лайнометите

650

2019.04.23 | 19:50

45

Купувайте грипените че да спрат
лайнометите

Zico

2019.04.23 | 19:42

44

Sus kakvi pari tozi bokluk postroi 3 kushti.izvinete,Putin gi dade.

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.04.23 | 19:34

43

КАК РОДИТЕЛИТЕ НА йОНЧЕВА НАПРАВИЛИ ТРИ КЪЩИ ПО МОРЕТО СЪС еВРО ПАРИ?

2019.04.23 | 19:31

42

дежурният идиoт от новини.бг пак си е наслагал лайки

2019.04.23 | 19:23

41

Народее народе ,пасмина сте ВиЕ щом ги траете .пасмина паплач сте .така ви харесва да бъдете все ибании

Добави коментар

Водещи новини