Гледат мярката на 41-годишния мъж, пребил до смърт жена си

  • 28 февруари 2019 14:09

  • 2193
  • 0
Гледат мярката на 41-годишния мъж, пребил до смърт жена си
© Булфото

Окръжен съд – Варна гледа искането на прокуратурата за определяне на мярка за неотклонение спрямо 41-годишния Борислав Н., обвинен в убийството на съпругата си.

Припомняме, на 24 февруари тази година в жилището, наето от семейството, Борислав пребил съпругата си. Двамата били женени от няколко години, но бракът им не вървял. За поредна вечер между съпрузите, които били в развод, избухнал скандал, който продължил с жесток побой над 40-годишната жена от домашния насилник. След като оставил съпругата си в безпомощно състояние, Борислав позвънил на майка си и я повикал да дойде, за да изнесе багажа си. След това майка и син напуснали жилището, без да се интересуват за състоянието на пребитата жена.

След като 40-годишната жена не отговаряла на телефонните повиквания на майка си, бил подаден сигнал в Първо районно управление на МВР във Варна. Изпратени били служители на МВР и на пожарната на адреса, които успели да влязат в заключеното жилище през балкона на 25 февруари. Там било открито тялото на убитата. Незабавно бил извършен оглед на местопроизшествието от разследващи полицаи в ОДМВР - Варна под ръководството на дежурен прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

Извършената аутопсия показала, че смъртта е настъпила от масивен кръвоизлив в мозъка, причинен чрез множество удари в главата със или върху твърди тъпи предмети.

 

Филип Епитропов
2193 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини