Специализираната прокуратура сне обяснения от Боил Банов и Елена Йончева

  • 01 февруари 2019 14:19

  • 1989
  • 5
Специализираната прокуратура сне обяснения от Боил Банов и Елена Йончева
© Булфото (архив)

Специализираната прокуратура вече е снела обяснения от Боил Банов и Елена Йончева по аферата „Ало, Банов съм”, предаде Нова телевизия. 

Официално обаче депутатът от БСП още не е подала сигнал до държавното обвинение за схемите, които цитира.

Преди два дни тя разпространи запис, на който, твърдят социалистите, се чува гласът на министъра на културата и как той настоява да бъде спестена неустойка на фирмата изпълнител на проекта за Ларгото в София.

Продължават да се искат обяснения от хора, свързани със скандала. Вероятно прокуратурата ще излезе с официално изявление в средата на следващата седмица.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1989 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ANTIFA

2021.02.27 | 13:32

5
НАРОДНИЯТ СЪД ДЕЙСТВА ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН ДА ВЪВ РУСИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ НО ЕДИНСТВЕНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НЕЩО НА БКП БЕШЕ ИМЕТО И ЗА ДА УГОДЯТ НА РУСИЯ ОТ КОЯТО БЯХМЕ ЗАВИСИМИ СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ ВЪВ БЕЛЕНЕ ИЗПРАЩАХА ОТ ОБИКНОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУДОБНИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ А БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ

2019.02.01 | 14:46

3

Цялата държава се тресе от мръсотията на бандитизма ,разбойниците във властта Вече ехото кънти и по еропата и света ,някои институции в правораздавателната система още продължават да чакат сигнали до тях.Какъв сигнал по-вече от това държавата и страната ни да се тресе от корупция и кражби изнесени ,показани ,писани ,коментирани на глас .Не разбирам защо някой чака сигнал -червена лампичка или синя лампичка.

Данъкоплатец

2019.02.02 | 13:16

4

Е.би си майката, червен трол! Въобще Не сте интерсни, червени боклуци! Много ви е бедна фантазията! Измислете нови лъжи мама ви некадърна! Ние работещите и трудови хора имаме Уийкенд и се наслаждаваме на дължимата ни почивка и спокойния живот в България! През оная работа ни е, че сте закъсали с откраднатите пари и не можете да си финансирате повече луксозния живот за сметка на народа! Още веднъж, ако съм бил неясен: Е.бете си п.утката майчина крадалива, комунделска!

ZICO

2019.02.01 | 14:38

2

MAHNI SI IZRODSKATA MUTRA OT EKRANA ,UROD NEDONAPRAVEN KOMUNISTICHESKI.......

2019.02.01 | 14:31

1

скрий се изрод комунистически, съветски!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини