Убиецът на рейнджърката се укривал при бившата си приятелка в София

  • 10 декември 2018 17:22

  • 15572
  • 3
Убиецът на рейнджърката се укривал при бившата си приятелка в София
© Novini.bg (архив)

Бившият рейнджър Светослав Каменов, обвинен за убийството на военнослужещата Десислава Стоянова, остава за постоянно в ареста. Това реши окръжният съд в Пловдив при гледането на мярката за неотклонение на обвиняемия.

Прокуратурата обоснова искането си за постоянен арест с действията на Каменов след убийството. Оказа се, че през този период той дори е напуснал България и е отишъл в Гърция през зелена граница. След това се върнал в страната, укривал се при бившата си приятелка в София и накрая се озовал в с. Зверино, където бе заловен. Освен това четири пъти е бил съден, макар да е реабилитиран по тези случаи.

Според обвинението Светослав Каменов е търсил съдействие от брата на бившата му съпруга, който работи в МВР, но не е искал от него да прикрива престъплението му, информира Канал 3.

Всички разпитани свидетели не са преки очевидци, а възпроизвеждали какво е обяснил Каменов, обяви пред съда неговият служебен защитник. Според адвокат Снежанка Почева не е имало сексуална връзка между него и убитата. Нямало и данни, че автомобилът на рейнджърката е предаден в морга, заради който се предполага, че се е стигнало до скандал между двамата. 

Единствените думи на Каменов пред съда бяха, че иска да бъде пуснат под домашен арест.

Владимир Василев
15572 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.12.18 | 13:51

3

Само в Българистан:
Убих човек, избягах и се скрих... Айде, пуснете ме под домашен арест, де....

защо тогава

2018.12.10 | 20:02

2

Не е лично, не е заради колата ами защо е убита от него?
И защо е бягал?
А и наглост - домашен арест- ???

бат'Паци

2018.12.10 | 19:40

1

Пуснете го бе..в една пропаст

Добави коментар

Водещи новини