Убиецът от Горна Оряховица остава в ареста

  • 15 ноември 2018 15:56

  • 1103
  • 0
Убиецът от Горна Оряховица остава в ареста
© Pixabay

Съдът уважи искането на Окръжна прокуратура – Велико Търново и взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на извършител на убийство на 45-годишна жена. Това съобщиха от Апелативна прокуратура - Велико Търново.

Прокуратурата е привлякла в качеството на обвиняем Н. К. за това, че на 10 ноември 2018 г. в град Горна Оряховица умишлено е умъртвил М. П., като убийството е извършено по особено мъчителен начин за убитата и с особена жестокост и за това, че на същата дата и място е причинил средна телесна повреда на С. С. изразяваща се в черепно- мозъчна травма и счупване на кости проникващи в черепната кухина.

Съдът прие доводите на прокуратурата, че от събраните доказателства може да се направи обоснова предположение за авторството на деянията. Н.К. е обвинен за извършване на тежки умишлени престъпления, като за престъплението законът предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Обвиняемият е осъждан и се е укривал от полицията. Съществува реална опасност лицето да се укрие или да извърши друго престъпление.

Пред съда Кънчев изрази съжаление за случилото се. Той заяви, че не е наркозависим и във фаталната нощ той, жертвата и техният домакин Светлин Спасов не са употребявали наркотици.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1103 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини