Циганският наркобос Сако остава в ареста

  • 20 февруари 2012 15:57

  • 2974
  • 1
Циганският наркобос Сако остава в ареста
©

Апелативен специализиран наказателен съд разгледа мерките за неотклонение на задържаните при операция "Чук" срещу наркоразпространението в столицата.

Съдът постанови мярка „домашен арест” за Светослав Костакев и потвърди мярката „постоянен арест” за всички останали от групата, сред които и Стефан Бонев - Сако.

На Стефан Бонев е повдигнато обвинение за образуване на организирана престъпна група, създадена с користна цел и с цел да върши престъпления по чл. 354а, ал. 1 и ал. 2 от НК, а именно - държане и разпространение на високорискови наркотични вещества.

Милен Даврански е привлечен в качеството на обвиняем за образуване и ръководене на организирана престъпна група, създадена с користна цел и с цел да върши престъпления по чл. 354а, ал. 1 и ал. 2 от НК, а именно - държане и разпространение на високорискови наркотични вещества. На обвиняемите Вселин Христов, Веселин Димитров, Христо Ангелов, Светослав Костакев, Гочо Гочев, Даниел Ангелов, Владислав Георгиев, Любен Стефанов са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група, създадена с користна цел и с цел да върши престъпления по чл. 354а, ал. 1 и ал. 2 от НК, а именно - държане и разпространение на високорискови наркотични вещества.

На първа инстанция съдът взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на Милен Даврански, Стефан Бонев, Веселин Димитров, Христо Ангелов, Светослав Костакев, Гочо Гочев, Даниел Ангелов, Владислав Георгиев, Любен Стефанов.

Мярка за неотклонение „домашен арест“ тогава получи Веселин Христов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2974 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.02.21 | 09:56

1
направо да му режат главата на тоя мангал

Добави коментар

Водещи новини