Бивш министър на разпит по делото "Борисов - Нинова"

  • 08 октомври 2018 09:28

  • 3562
  • 1
Бивш министър на разпит по делото "Борисов - Нинова"
© Булфото (архив)

Бившият министър на околната среда Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва е призована днес за разпит на поредното заседание по делото, което Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за водят един срещу друг. То е заради публични изяви на лидерите на ГЕРБ и БСП по време на кампанията за предсрочните парламентарни избори миналия март, от които двамата са се почувствали засегнати. 

Гражданският иск на Борисов срещу Нинова е 26 000 лева, защото в телевизионно интервю казала по негов адрес "Крадецът вика: "Дръжте крадеца".

Нинова пък иска от Борисов 30 000 лева, защото той я нарекъл „Госпожа лъжа” и казал, че е била сред активистите на СДС.

Със свидетели на предишното съдебно заседание адвокатите на двамата се опитаха за убедят Софийския градски съд колко тежко са приели двамата репликите на другия.

Свидетелите бяха от екипите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Тези на лидера на ГЕРБ  разказаха, че той се е почувствал "обиден" и "омерзен" от изказване на лидера на БСП. Нейните пък,  че тя останала  "огорчена" и "разочарована" от твърденията на Борисов.

Разпитът на Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва беше поискан от премиерската защита, защото тя е била на партийното събитие, на което той е отправил обидилите Нинова реплики, отбелязва БНР.

Константин Тодоров
3562 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.10.08 | 10:23

1
Защо занимават съда с глупости! По един шут отзад и на двамата...По соломоновски!

Добави коментар

Водещи новини