Глоба от 300 лв. за румънец, буйствал пиян на Златните

  • 07 август 2018 14:42

  • 368
  • 0
Глоба от 300 лв. за румънец, буйствал пиян на Златните
©

За проява на дребно хулиганство, Районен съд-Варна наложи глоба от 300 лева на румънски турист, нарушил обществения ред и спокойствие.

Инцидентът възникнал в събота в хотелски комплекс в района на плаж “Кабакум". 22-годишен неорганизиран турист, летуващ у нас с родителите си, след употреба на значително количество алкохол край басейна, започнал да се държи грубо и оскубал едно от момичетата-аниматори. 

При прибирането си в хотела, във видимо нетрезво състояние, той започнал да дърпа служителката на рецепцията, буйствал и викал, поради което туристи и деца  във фоайето се смущавали и го заобикаляли.

Майката на 22-годишния младеж със съдействието на охранители успяла да го прибере в хотелската стая, но до идването на полиция той продължил да се съпротивлява, удрял по стените и счупил гипсокартон.  Нарушителят бил отведен с белезници до V-то РУ на МВР за съставяне на акт за извършената на публично място проява на дребно хулиганство.

В съдебна зала днес нарушителят се извини за създаденото неудобство на гостите и персонала на хотела, на служителите на реда и родителите си. Той заяви, че под влияние на употребения алкохол няма ясен спомен за държанието си, но съжалява за постъпката си.

Десислава Станева
368 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини