Ето какви са били надзирателите от Варненския затвор, пускали виден автокрадец да се разхожда

  • 20 юли 2018 08:13

  • 7823
  • 2
Ето какви са били надзирателите от Варненския затвор, пускали виден автокрадец да се разхожда
© Pixabay

От ГДИН и от директора на затвора във Варна е подаден сигнал до Прокуратурата в Морската столица, че надзиратели системно са пускали виден автокрадец срещу пари. Новината съобщи пред Нова телевизия Владимир Чавдаров, окръжен прокурор на Варна.

В рамките на две – три седмици са организирани СРС и са събрани достатъчно данни за започване на досъдебно производство, съобщи той.

Тримата надзиратели, задържани вчера, са опитни служители и работят от дълги години в системата. Единият от тях се казва Николай Тонев и е част от Синдиката на служителите в затворите.

 

Десислава Станева
7823 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
:)

2018.07.20 | 08:26

1
От дълги години били служители, само си представете колко далавери са направили и колко затворници са пускали...поне по 5 годинки вътре за да осъзнаят какво са направили.

2018.07.20 | 11:09

2
Съгласен съм, не е правилно,престъпление е, но с 600лв заплата, с която трябва да живееш плащаш сметки отглеждаш и образоваш деца. ти няма ли да откажеш едни 100лв? Много е лесно да съдите от страни. Да ще кажеш ами като не му изнася да отиде в частния сектор, е по тази логика никой няма да остане, и тогава ти ще страдаш пак няма кой да ги пази. По нормално е да се оправят доходите на хората,че да не се чудят как да свържат 2-та края, а да могат да живеят достоен живот, и тогава да се преследват и наказват такива деяния с няй-голямата строгост на закона. Много бързо забравихте Ковачки - окрил данъци за 1 500 000, какво получи 3г условно, Христо бисеров 750 000лв, какво получи, условно... Мисля,че обществената енергията е насочена в грешна посока....

Добави коментар

Водещи новини