Търсен от Москва за убийство и мъчения над деца руснак обжалва ареста си в Бургас

  • 06 юни 2017 12:51

  • 4062
  • 1
Търсен от Москва за убийство и мъчения над деца руснак обжалва ареста си в Бургас
© pixabay.com

Руският гражданин Митрадевананда С. ще обжалва днес пред Апелативен съд - Бургас мярката си за неотклонение "задържане под стража", наложена на 2 юни. Арестът му е във връзка с процедура по екстрадиция. Това съобщиха от Апелативна прокуратура в морския град. Оттам добавиха, че ще настояват за потвърждение на мярката.

Митрадевананда С. временно е пребивавал в Бургас. Издирван е по каналите на Интерпол по заповед за арест от московски районен съд, свързана с обвинение в убийство, сексуално насилие и мъчения над деца. В документите от Русия се сочи, че лицето е лидер на криминална група, създадена с цел набиране на жени от Русия, Украйна и Беларус чрез Интернет.

Момичетата са били принуждавани да прекратят всякакви контакти с техните близки, да имат сексуални отношения с лицето, да участват във филми с порнографско съдържание и да проституират в Европа, САЩ и Мексико. Същият е заподозрян и за убийството на непълнолетно момче, което е безследно изчезнало на 17 март миналата година, както и за мъчения и насилствени сексуални действия срещу други лица.

Апелативен съд е насрочил заседанието си за днес от 14 часа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4062 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2017.06.17 | 23:21

1
Цървули!!!Поредният Недоеволюирал Сибирско-Азиатски Дегенерат!!!Принудени сме да ловим криминалната паплач на Фалиралият Сибирско-Азиатски Катун!!!Били "туристи",боклуци!!!Да спрем да им издаваме визи на тези получовеци!!!

Добави коментар

Водещи новини