Председателят на районния съд в Раднево отива на съд за документно престъпление

  • 06 юни 2017 10:41

  • 1446
  • 1
Председателят на районния съд в Раднево отива на съд за документно престъпление
© Булфото

Председателят на районния съд в Раднево Люба Петрова отива на съд за документно престъпление, информираха от прокуратурата. По искане на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, с решение на Съдийската колегия при Висшия съдебен съвет от 23 май Петрова е отстранена от длъжност до приключване на воденото срещу нея наказателно производство.

Според обвинението, през март тази година съставила протокол от съдебно заседание, по частно наказателно дело за принудително настаняване на лечение, в който удостоверила неверни обстоятелства и изявления.

Съдия Петрова удостоверила неверни обстоятелства и изявления на прокурора и адвоката за прекратяване на производството, което не отговаря на истината. Вписала и невярното обстоятелство, че е била снета самоличността на вещото лице по делото и че то е предупредено за наказателната отговорност.

Това е второто дело, внесено в съда срещу Люба Петрова. Първото е за лихварство, лъжесвидетелстване, измама, документно престъпление и престъпление по служба.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1446 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
bivsh atakist

2017.06.07 | 07:16

1
това е БОКОЛАНДИЯ

Добави коментар

Водещи новини