Председателят на СГС с отворено писмо до Цацаров

  • 06 юни 2017 09:29

  • 2406
  • 2
Председателят на СГС с отворено писмо до Цацаров
© Novini.bg

Председателят на Софийския градски съд Калоян Топалов изпрати отворено писмо до главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в по повод сигнала му до Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет. Това съобщиха от съда.

Цацаров сигнализира съдийската колегия във връзка с доклада за работата на съда по отношение на специалните разузнавателни средства и класифицираната информация.

Топалов пише, че няма да допусне СГС и неговото ръководство да бъдат замесени и въвлечени в несъществуващи и изкуствено създадени институционални скандали или да стават "заложници" на разчистване на сметки и/или желание за надмощие между отделните власти в страната или в рамките на съдебната власт, реализирани публично чрез истериите на медиите "бухалки".

Константин Тодоров
2406 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Няма такава държава

2017.06.06 | 13:00

1
Най-опасни за обществото и държавата са корумпираните, некадърните и слугуващи съдии. Когато човек няма морал,той не зачита Закон и справедливост. А защо не го осъзнават управниците,просто се чудя!

2017.06.06 | 13:01

2
Сигурно си прав.Но можеш ли да ми назовеш едно име на съдя за които да няма и капка съмнение че е корумпиран и не изпълнява някаква политическа или лична поръчка.Честен безпристрастен и волеви морален.

Добави коментар

Водещи новини