Румен Петков подаде сигнали срещу ДОСТ и "Воля"

  • 30 март 2017 14:35

  • 5394
  • 0
Румен Петков подаде сигнали срещу ДОСТ и "Воля"
© Булфото (архив)

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в подаде два сигнала в прокуратурата и ДАНС срещу Веселин Марешки и партия ДОСТ.

В тях той настоява за започване на разследване на незаконните действия на партия „Воля“ на варненския търговец на лекарства и горива. „Вече стана ясно, че „Воля“ е незаконно регистрирана от Софийски градски съд (СГС). Подал съм сигнали и в ЦИК за това, че около 45 от учредителите на „Воля“ са учредители и в друга политическа формация на Марешки, която не е дерегистрирана от СГС “, коментира пред „Труд“ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той обясни, че сигналите са придружени от богат снимков материал, който показва как в аптеките на Марешки са давани безплатно тестове за кръвна захар, а на касовите бележки е напечатан номера на партия „Воля“ в изборните бюлетини. „Противозаконно е да се използват търговски обекти за политическа реклама“, коментира Петков.

Сигналът за ДОСТ на Лютви Местан съдържал доказателства за пряка намеса на чужда държава във вътрешните работи на България. „Разчитам на това, прокуратурата да не се поддаде на натиск“, заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Филип Епитропов
5394 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини