Оставиха за постоянно в ареста мъжа, изнасилил майка си

  • 29 декември 2011 07:03

  • 1008
  • 1
Оставиха за постоянно в ареста мъжа, изнасилил майка си
©

28-годишният Петър Енчев, който беше задържан по подозрение, че е изнасилил собствената си майка, ще остане за постоянно в ареста. Това реши вчера съдия Соня Кочова от Кюстендилския окръжен съд, която гледа мярката за неотклонение на заподозряния.

“Всичко е нагласено от майка ми, защото съм без работа. Не й нося пари и вече не съм й нужен. Моля да ме освободите”, каза пред магистратите Петър Енчев, които обаче не уважиха молбата му. В съда младият мъж бе представляван от служебния защитник Любчо Върбички. “Няма доказателства, че клиентът ми е извършил съвкупление с майка си. Освен това липсват каквито и да било данни, че деянието е извършено без съгласието на жертвата, затова ви моля да промените мярката на подзащитния ми”, беше тезата на адвокат Върбички. Според него Петър Енчев няма опасност да се укрие, а има също и чисто съдебно минало, пише "Монитор".

Прокурорът по делото Бисер Любенов обясни, че майката и синът живеят под един покрив и затова се налага постоянна мярка за неотклонение.

“Мътна история. Това семейство е от Ямбол, какво търси в Кюстендил, никой не знае. Може би трябва да се назначи психологична експертиза и на майката и на сина”, коментираха запознати. 47-годишната пострадала е изписана от травматологията. Твърди си, че е със счупена ключица на рамото, тъй като синът й стъпил с двата крака върху нея.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1008 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.01.01 | 18:07

1
Na toq trqbva da mu otrejat kura i da mu go navrat v gaza i da go pokajat po televiziqta za nazidanie na drugi kato nego .

Добави коментар

Водещи новини