4 месеца затвор за мъж, ударил граничен полицай при проверка на пътя

  • 14 май 2016 20:52

  • 2202
  • 2
4 месеца затвор за мъж, ударил граничен полицай при проверка на пътя
©

Четири месеца ще търка наровете в Бобовдолския затвор кюстендилец, ударил с юмрук граничен полицай по време на проверка.

Съдът определи наказанието да се изтърпява при първоначално строг режим. Случката е от 16 февруари тази година, когато Николай Харалампиев от Кюстендил бил спрян за проверка от патрул на Гранична полиция в село Гърляно на пътя между ГКПП - Гюешево и Кюстендил. Харалампиев се ядосал, след като бил спрян за проверка и двамата гранични полицаи претърсили колата му за контрабандни стоки - цигари, както и за трафик на наркотични вещества. Той нокаутирал униформения с няколко удара в областта на главата, преди да се опита да избяга, съобщи Struma.bg.

„По това време имахме сигнал и за група бежанци, която се придвижва към ГКПП - Гюешево, заради това всички коли, пътуващи в направление гранично-контролния пункт, се проверяваха и за трафик на хора”, обясниха свидетелите по делото пред състав на Районен съд - Кюстендил. След като нападнал граничния полицай, Харалампиев бил задържан в ареста, за да се укроти.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2202 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.05.20 | 00:03

2
SAMATA VLAST DA NAPRAVI TAKA DA BUDE UVAJAVANA.V EDNA RUMUNIA PRI PROVERKA VODATCHA SE OBRUCHTA S DUMITE MOETO UVAJENIE IRESPEKT.A NIE DOKUDE YA DOKARAHME...

2016.05.20 | 00:03

1
от нямане какво да правят се заяждат с обикновените хора , а алкохолен тест на полицая направен ли е ?

Добави коментар

Водещи новини