Шефът на КОНПИ: Свършихме уникална работа по иска срещу Цветан Василев

  • 29 март 2016 19:32

  • 1938
  • 2
Шефът на КОНПИ: Свършихме уникална работа по иска срещу Цветан Василев
©

Никой не контролира комисията. Ние сме пет души, избрани от парламента, от различни парламентарни групи. Не виждам как някой може да ни контролира.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Пламен Георгиев, председател на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество. Искът срещу Цветан Василев е рекорден в Европа. Нашият екип свърши уникална работа по този случай. Ние превозихме над 6 тона хартия документация до съда. Толкова много доказателства са събрали колегите, толкова много работа са свършили, че се обиждам, когато някой коментира, че КОНПИ не си върши работата. Най-различни специалисти участваха в подготвянето на документите. Представители сме един изключително мотивиран иск. Обществото трябва да започне да вярва на институциите. Недоверието няма да ни откаже, категоричен беше той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1938 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мими

2016.03.30 | 19:47

2
2 млрд. лева запорирано имущество мисля, че си е наистина уникална работа. Въпросът е сега нашият съд да не се поддаде на натискът на Цветан Василев и рушветите раздавани от него. За нещастие си мисля, че точно това ще се случи и накрая Василев, хем ще го изкарат невинен, хем ще му върнат и цялото имущество. Даже сигурно ще осъдят и държавата накрая да плаща на Василев пропуснати ползи. Ако повече хора работиха като тези от КОНПИ изобщо нямаше да има такива мошеници като Цветан Василев, които дори да си помислят, че могат да се опитат да направят подобно източване. Щяха просто да знаят, че има закони и те се спазват. За съжаление обаче фактите са си факти, Василев необяснимо как разполага с имущество за 2 млрд. лв. и се разхожда на свобода.
Важно!

2016.03.29 | 20:07

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини