Който се еб*ва с "Атака", ще бъде бит и еб*н, крещял Сидеров на летище Варна (обновена)

  • 17 декември 2015 10:33

  • 3356
  • 5
Който се еб*ва с "Атака", ще бъде бит и еб*н, крещял Сидеров на летище Варна (обновена)
© Булфото (архив)

Делото за инцидента на летище Варна срещу Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа продължава с разпит на свидетели, предаде репортер на Novini.bg.

На днешното съдебно заседание първи беше разпитан Гален Монев, който е бивш съпартиец на лидера на партия "Атака". Монев обясни пред съда, че е разбрал от медиите, че е призован за свидетел. "Реших сам да дойда и да разкажа какво си спомням от въпросната нощ. По повод решение на Варненския общински съвет за преименуване на улици и местности решихме да направим протестен митинг в морската столица. Отпътувахме със самолет. Още от ВИП салона на летище София Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа си поръча бутилка водка, бутилка уиски и бутилка "Бейлис", след което тръгнахме към самолета. Вътре настроението се приповдигна, а Сидеров застана на пътеката на самолета и стана скандал с една от пътничките. Разменяха се реплики на няколко езика. Пътничката дори беше обвинена в тероризъм. Тогава се намесиха стюардите и ни разделиха. Сидеров искаше паспорта на пасажерката, а Десислав Чуколов снимаше с телефона", спомни си Монев.

"След като слязохме от самолета се качихме на бусчето, което ни откара към летище Варна. Тогава един мъж, в последствие разбрах, че се казва Димитър Бахнев, се обърна към Сидеров и каза: Постъпката ви беше просташка. Започна размяна на реплики. Няколко човека от бусчето започнаха да снимат, а аз ги молих да не го правят. Намесиха се и служители на гранична полиция. Спомням си, че Деница Гаджева риташе много. На самото летище се събрахме всички колеги в кръг, за да обсъдим предстоящото мероприятие. Имаше съпартийци, които бяха пристигнали по-рано. Тогава излезе Бахнев и ни размаха среден пръст. Колегите започнаха да го гонят. Отново дойде полиция и се помъчиха да качат Бахнев в патрулка. Там беше и баща му. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа извади депутатската си карта, размаха я и обяви, че трябва да му бъдат предоставени личните данни на Бахнев. Сидеров беше в приповдигнато настроение", повтори бившият депутат от "Атака".

На въпрос какви реплики си спомня, Монев заяви, че е било голяма патаклама, но ясно си спомня репликата: Който се еб*ва с "Атака", ще бъде бит и еб*н. Монев през цялото време е държал багажа на бившите си съпартийци, докато те са се разправяли. "Спомням си, че едър мъж, един от полицаите, мина през мен и буквално ме отнесе. Имам спомени, но не много ясни, че този мъж удари Сидеров в областта на бъбреците", каза още Монев. Съдебното заседание продължава с разпит на останалите свидетели.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за пореден път заяви, че процесът е скалъпен. "Днешните разпити на свидетелите го доказват. Те дори не си спомнят какви протоколи са подписвали. Всичко това е поръчка срещу мен", категоричен беше лидерът на "Атака". По повод думите на Гален Монев Сидеров обяви, че не помни да е използвал такива нецензурни думи по време на целия инцидент.

Филип Епитропов
3356 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
1.8%

2015.12.21 | 17:51

5
Боклуците от атака !
АНТИКОМУНИСТ И АНТИЕВРЕИН

2015.12.21 | 17:51

4
ТИПИЧЕН БОЛШЕВИШКИ ПИЯНДУРНИК И БОКЛУК.ДОЛНА МОРЗИЛКА.ТОВА НЕ Е НАЦИОНАЛИСТ А КОМУНИСТ ТЕ ПОРКАТ,А НЕ НАЦИОНАЛИСТИТЕ

2015.12.18 | 10:41

3
За пари ще свидетелстваш и че майка ти е травестит или хермафродит. Това е жестоката, по-точна жалка и мизерна българска действителност...
Златко Чернев

2015.12.18 | 06:04

2
Братя, като сме спортувале, площадки детски като сме слугувале, защо сега тъй да гладуваме и усилно да лизингуваме?
Златко Чернев

2015.12.18 | 06:03

1
- Сус, бе Исус! Не знаеш ли асансьора къде подига си Сьора? - Знам, знам ама верувам у Христос и иконята целивам щос?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини